Pinterest • El catálogo global de ideas

Promocions: + q Albergs

La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) posa a la teva disposició gairebé 50 albergs repartits per la costa i l'interior, la muntanya i la plana, en indrets de gran interès natural i cultural que mostren l'atracció i la grandesa d'allò que Catalunya pot oferir als seus visitants. Les reserves als albergs es poden fer on-line a l'adreça d'internet que s'indica a continuació: http://reserves-albergs.xanascat.cat + info a: www.xanascat.cat
9 Pines91 Seguidores

Poble o ciutat? Posem a la teva disposició múltiples albergs perquè puguis triar el que et vingui més de gust. Moviment o relaxació? Tens ambdues opcions.

1

Disfruta con seguridad de tus excursiones.

L'allotjament als albergs és una opció ideal per a la descoberta del seu entorn i per fer-hi nombroses activitats. Així mateix, en virtut de la funció social que aquestes instal·lacions tenen encomanada, els albergs també acullen tota mena de programes renovats perquè en puguin gaudir els joves, els escolars, el teixit associatiu i les famílies.

Per a relaxar-se no cal sortir de Catalunya. Aquesta imatge n'és una bona mostra.

Prefereixes la costa o l'interior? Tu tries amb els més de 50 albergs que t'oferim. Descobreix Catalunya i tots els seus poblets!

Descobreix noves rutes per fer esport a l'aire lliure o senderisme gaudint de la natura.

Albergs per a gaudir de la natura i les ciutats a Catalunya.

La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) posa a la teva disposició més de 50 albergs repartits per la costa i l'interior de Catalunya.

Els albergs són, doncs, un espai físic a partir del qual es poden compartir experiències, conviure, aprendre i descobrir noves sensacions.