Pinterest • El catálogo global de ideas

Alberg Torre Ametller - Cabrera de Mar

4 Pines91 Seguidores

Torre Ametller - Cabrera de Mar. Situat en una finca d'onze hectàrees de bosc, a 29 km de Barcelona i a 4 km de la platja. A 122 km de Tarragona, a 84 km de Girona i a 196 Km de Lleida. Es troba entre les poblacions de Vilassar de Mar i Argentona. L'edifici principal és una construcció noucentista feta l'any 1920. En origen destinada a habitatge, conserva les característiques arquitectòniques originals. La construcció va ampliar-se posteriorment amb un edifici annex a la torre antiga.

5
1

Xanascat. Albergs de la Xanascat

xanascat.cat

Torre Ametller - Cabrera de Mar. Què es pot practicar als voltants?: Piscina i poliesportiu a 2 km de l'alberg. Esports nàutics a 4 km. Rutes a cavall, excursions amb bicicleta i excursions amb quads pel Parc Natural del Montnegre, esports d'aventura: paintball, tirolines, circuits infantils, tir amb arc.

2

Pin enviado desde

xanascat.cat

Torre Ametller - Cabrera de Mar. Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg). Sala de TV i DVD, sala de reunions, sala d'actes per a 104 persones, sales tallers, calefacció, pàrquing i camp de bàsquet.

2

Xanascat. Albergs de la Xanascat

xanascat.cat

Torre Ametller - Cabrera de Mar. Serveis:Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes, fredes i sòlids, consigna, lloguer de tovalloles, fotocopiadora, jocs de taula, ping-pong, internet i wi-fi.

1

Guardado por

Xanascat