Alberg Pic de l'Àliga - Núria

4 Pines97 Seguidores
Pic de l'Àliga - Núria. Situat a 2.120 metres d'altitud, al cor dels Pirineus orientals, és un lloc estratègic per fer-hi múltiples activitats relacionades amb l'excursionisme i els esports d'aventura o trobar-hi repòs.  A 131 km de Barcelona, a 216 km de Tarragona, a 109 km de Girona i a 215 Km de Lleida.  Típica construcció d'alta muntanya, amb grans espais comuns i acollidores habitacions amb vistes sobre la vall de Núria i els cims que l'envolten, la vall de Freser i la plana de Vic.

Xanascat. Albergs de la Xanascat

Pic de l'Àliga - Núria. Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg). Sala de TV i DVD, sala de reunions, sales polivalents, biblioteca, ludoteca, cartoteca, sala de jocs.

Xanascat. Albergs de la Xanascat

Pic de l'Àliga - Núria. com a alberg d'alta muntanya permet practicar infinitat d'ascensions a pics de gran interès, travesses, descensos de barrancs, escalada, esquí de muntanya i de pista, passejades en barca pel llac. Vall de Núria.

Xanascat. Albergs de la Xanascat

Pic de l'Àliga - Núria. Com arribar-hi amb tren: Línia Rodalies Renfe C3: Barcelona-La Tour de Querol, estació de Ribes de Freser. + Info Un cop a l'estació, cal agafar el Cremallera + info de la Vall de Núria fins al Santuari de la Mare de Déu de Núria i després es pot arribar a l'alberg a peu o bé s'haurà d'agafar a l'estació d'esquí de Núria, el telecabina.

Xanascat. Albergs de la Xanascat

Pinterest
Buscar