Pinterest • El catálogo global de ideas

Alberg Mare de Deu de les Neus - La Molina

7 Pines89 Seguidores

Mare de Deu de les Neus - La Molina. El Parc Natural del Cadí-Moixeró. La Cerdanya: farmàcia de Llívia, forn solar d'Odelló-Font Romeu, fonts del Llobregat, Museu de Cerdanya, grutes de Font-Rabiosa i de la Canaleta, banys amb aigua sulfurosa a Dorres, estanys de Meranges, romànic, etc.

2
2

Pin enviado desde

xanascat.cat

esqui, ski, Masella, forfait, esquiar, estaciones de esquí, Cerdanya, pistas, esquí Catalunya, rosa, Sant Jordi, dia de la Rosa i el llibre

1

Pin enviado desde

esqui-blog.com

Mare de Déu de les Neus - La Molina. Activitats: Què es pot practicar als voltants? excursions caminant, esquí (la Molina, 4 km, i Masella, 11 km). Golf, tennis, hípica, patinatge sobre gel, natació, ciclisme de muntanya, ultralleugers i globus.

1
1

Pin enviado desde

xanascat.cat

Mare de Déu de les Neus - La Molina. Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes, fredes i sòlids, videoteca, megafonia, lloguer de tovalloles, consigna, guarda-esquís, lloguer de bicicletes, jocs de taula, tennis taula, billar i futbolí.

Pin enviado desde

xanascat.cat

Mare de Déu de les Neus - La Molina. Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg). Dues sales d'actes amb capacitat per a 180 persones, sala de música, sala d'estar, sala de jocs de taula, biblioteca, sala amb TV i DVD, WIFI, bugaderia, calefacció, pàrquing, camps de futbol i bàsquet.

Pin enviado desde

xanascat.cat

Mare de Déu de Montserrat - Barcelona. Ubicat en un zona molt tranquil·la de Barcelona, ben connectada amb el centre de la ciutat, en metro i autobusos diürns i nocturns, raó per la qual l'alberg es converteix en un perfecte punt de partida per poder visitar tota la ciutat. L'edifici té una gran singularitat, ja que es tracta d'una construcció modernista combinada amb un estil neomoresco de gran valor històric, que va ser adaptada l'any 1983 per ser el primer alberg de Barcelona.

Pin enviado desde

xanascat.cat

Mare de Déu de les Neus - La Molina. Situat a la carretera que va de la collada de Tosses a Alp, passant per les pistes d'esquí de la Molina. A 11 km de la collada, a 7,5 km d'Alp, 147 km de Barcelona, 250 km de Tarragona, 126 km de Girona i 182 Km de Lleida. Té dues ales diferenciades. La de la dreta consta de recepció, sala d'actes, biblioteca i habitacions. A l'ala esquerra hi ha diverses sales, el menjador i una habitació. Disposa d'una àmplia zona esportiva i zones enjardinades.

Pin enviado desde

xanascat.cat