Pinterest • El catálogo global de ideas

Alberg Cerverí de Girona - Girona

4 Pines91 Seguidores

Cerverí de Girona - Girona. Situat al cor de la ciutat, a 100 metres de l'Ajuntament i de la Rambla i en ple barri vell. A 103 km de Barcelona, a 187 km de Tarragona i a 255 Km de Lleida. L'alberg va ser inaugurat l'octubre de 1990, després de la important remodelació d'un edifici noble que donà com a resultat un espai acollidor i confortable.

2

Pin enviado desde

xanascat.cat

Cerverí de Girona - Girona. Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg) Sala de TV i DVD, sala d'estudis amb ordinadors y calefacció.

Pin enviado desde

xanascat.cat

Cerverí de Girona - Girona. Serveis: Menjador, màquines automàtiques de begudes fredes, calentes i sòlids, bugaderia, jocs de taula i wi-fi.

Pin enviado desde

xanascat.cat

Cerverí de Girona - Girona. Girona ofereix als seus visitants un ventall molt ample de coses per veure. En destaquen la catedral, l'antic barri jueu, els banys àrabs, el museu del Cinema, excursions al llac de Banyoles (20 km), el poble de Besalú (30 km), els imponents boscos de la Garrotxa, la zona volcànica d'Olot (40 km), Figueres (35 km) i la visita al Museu Dalí.

Pin enviado desde

xanascat.cat