Pinterest • El catálogo global de ideas

Llibres

Recull de lectures recomanables per nens i adolescents
37 Pines51 Seguidores

John Newman - Mimi - La mare de la Mimi ja no hi és perquè fa un centenar i mig de dies que va morir en un accident quan anava en bicicleta. El pare no té esma per a res i només es passa el dia al sofà. La seva germana Sally es vesteix de gòtica, i el Connor fa molt soroll amb la bateria i no deixa dormir els veïns. L´ambient a la casa és molt depriment, però la Mimi no vol donar el seu braç a tòrcer i no permetrà que el desànim enfonsi la seva família en la tristor.

2

Pin enviado desde

regio7.cat

M. Rodríguez / E. García - Alma y la isla - Premi Anaya de Literatura Infantil i Juvenil per la història de l´Alma i l´Otto. Ella ha vingut del mar i ell és un nen que se sent desplaçat a casa seva perquè li ha hagut de deixar la seva habitació a la noia, a qui tota la família dedica molta atenció. La presència d´un amulet farà que l´Otto entengui millor l´origen de l´Almaz Sebhat, que és el nom real de la nena vinguda del mar.

1

Pin enviado desde

regio7.cat

Cassie Beasley - Circus Mirandus - L´avi del petit Micah s´està morint, però té una carta guardada a la màniga: el Circus Mirandus, que sempre havia fet creure al seu nét que és tan sols imaginari, existeix de veritat. L´home explica al nen que allà hi ha un mag que li deu un miracle, i el Micah decideix anar-hi, juntament amb la seva amiga Jenny, per demanar-li que salvi el seu avi. El llibre ha tingut una gran recepció crítica i de públic als Estats Units.

1

Pin enviado desde

regio7.cat

R. Santiago / E. Lorenzo - L´aventura dels Vallbona al Far West - Els autors de la saga d´Els futbolíssims, Roberto Santiago i l´il·lustrador Enrique Lorenzo, inicien ara la sèrie d´Els forasters del temps, amb un primer llibre en què la caòtica família Vallbona viu una esbojarrada aventura al vell Oest. Els pares i els fills eren al pàrquing després de comprar unes bicis quan, de sobte, cau un llamp i tots van a parar a Black Rock.

1

Pin enviado desde

regio7.cat

Tea Stilton - Més que amigues... germanes! - Una nova aventura de Ratford, que és el destí cap on es dirigeixen les cinc rosegadores per començar el seu primer any a la universitat. La Colette, la Pamela, la Nickky, la Violet i la Paulina es plantegen aquesta nova etapa de la seva vida com una molt bona oportunitat per fer amistats noves i per viure una aventura extraordinària abans de ser les Tea Sisters.

1

Pin enviado desde

regio7.cat

Aquest llibre ens narra la història de l’Oriol un noi de 17 anys que ja s’havia organitzat l’estiu lluny de la seva mare, amb els amics,però la seva mare el fa anar a Sant Pol, un petit poble costaner allunyat de tota diversió,Al principi s’avorreix molt, però poc a poc va descobrint que en aquell petit poblet també hi ha vida, i comença a relacionar-se amb gent de la seva edat.

Pin enviado desde

pictures2.todocoleccion.net

Josep Vicó. "Més que llibres". Editorial Bromera. Saps que hi ha llibres que t’atrapen si et descuides? Però no tingues por, deixa’t portar per la imaginació, pel goig de llegir. La lectura ens alimenta, la lectura ens diverteix i ens ensenya. Els llibres són més que llibres! Llegir ens fa més intel·ligents, ens obri la ment i el cor. Llegim per a volar, per a riure, per a somiar, per a conéixer... Llegim per a viure. T’atreveixes a provar-ho?

Pin enviado desde

clijcat.cat

L'ombra del vent. RUIZ ZAFÓN, Carlos. "Una matinada de 1945, un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: El Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i l’arrossega a un laberint d’intrigues i secrets enterrats a l’ànima fosca de la ciutat."

Pin enviado desde

ilariapasqua.net

El noi del pijama de ratlles John Boyne

Guardado por

Salesians Sabadell

'Sherlock, Lupin y yo: la catedral del mar' de Irene Adler. Puedes disfrutarlo en la tarifa plana de en Premium:

Pin enviado desde

goodreads.com