de Schicht // metselwerk met strijklicht by Steven van der Goes architecten bna, via Flickr

de Schicht // metselwerk met strijklicht by Steven van der Goes architecten bna, via Flickr

De Schicht // metselwerk in nieuwe woningentree // renovation of block of flats - entrance with brickwork

De Schicht // metselwerk in nieuwe woningentree // renovation of block of flats - entrance with brickwork

the new crematorium - the woodland cemetery - sockenvägen - johan celsing - 2013 - photo ioana marinescu

Gallery of The New Crematorium, The Woodland Cemetery / Johan Celsing Arkitektkontor - 19

the new crematorium - the woodland cemetery - sockenvägen - johan celsing - 2013 - photo ioana marinescu

The New Crematorium, The Woodland Cemetery / Johan Celsing Arkitektkontor

The New Crematorium, The Woodland Cemetery / Johan Celsing Arkitektkontor

Construido por Johan Celsing Arkitektkontor en Stockholm, Sweden con fecha Imagenes por Ioana Marinescu. El nuevo Crematorio en el cementerio de Woodland, de Estocolmo se encuentra en un terreno con relieves, en un área de...

http://www.archdaily.com/611186/bishop-edward-king-chapel-niall-mclaughlin-architects/?utm_source=ArchDaily List

Bishop Edward King Chapel / Niall McLaughlin Architects

http://www.archdaily.com/611186/bishop-edward-king-chapel-niall-mclaughlin-architects/?utm_source=ArchDaily List

Rossend Montané School Barcelona, Spain A project by: GGG Gustau Gili Galfetti

Rossend Montané School / GGG

Rossend Montané School Barcelona, Spain A project by: GGG Gustau Gili Galfetti

"The West Village" building | Seoul • Doojin Hwang Architects. "On the southern facade, a unique brick pattern was used as a visual filter to screen the view of the building in front while allowing sunlight in." Doojim Hwang Architects

Gallery of The West Village / Doojin Hwang Architects - 4

"The West Village" building | Seoul • Doojin Hwang Architects. "On the southern facade, a unique brick pattern was used as a visual filter to screen the view of the building in front while allowing sunlight in." Doojim Hwang Architects

House for Pau & Rocio / Arnau Tiñena Architecture

House for Pau & Rocio / Arnau Tiñena Architecture

Construido por Arnau Tiñena Architecture en Botarell, Spain La estructura social de las familias de este país ha cambiado en pocos años. Pau y Rocío son una pareja de jóvenes mu...

Pinterest
Buscar