BARCELONA Gothic Quarter  Barcelona. Barri Gotic. Claustre de la Catedral. BARCELONA Gothic Quarter  Good pic by nipplayer for

BARCELONA Gothic Quarter Barcelona. Barri Gotic. Claustre de la Catedral. BARCELONA Gothic Quarter Good pic by nipplayer for

Barri Gotic in Barcelona. My favorite, favorite, favorite place on the planet.

Barri Gotic in Barcelona. My favorite, favorite, favorite place on the planet.

LINEA 3 Metro estación Ferran : Se sitúa entre las estaciones Liceu y Drassanes. Fue abierta el 15 de Abril de 1946 y clausurada el 1 de Marzo de 1968 por estar muy próxima a la estación de Liceu, y permitir la extensión hasta la estación Drassanes.

LINEA 3 Metro estación Ferran : Se sitúa entre las estaciones Liceu y Drassanes. Fue abierta el 15 de Abril de 1946 y clausurada el 1 de Marzo de 1968 por estar muy próxima a la estación de Liceu, y permitir la extensión hasta la estación Drassanes.

La gran transformació urbana  Amb l’arribada de la democràcia a l’Ajuntament, Barcelona va afrontar una vasta transformació urbana, que passava per dotar-la d’infraestructures de tota mena, però també per renovar-ne els barris.

La gran transformació urbana Amb l’arribada de la democràcia a l’Ajuntament, Barcelona va afrontar una vasta transformació urbana, que passava per dotar-la d’infraestructures de tota mena, però també per renovar-ne els barris.

La designació olímpica  Celebració de les autoritats barcelonines i catalanes, encapçalades per l'alcalde Pasqual Maragall, per la designació olímpica de Barcelona el 17 d'octubre de 1986.

La designació olímpica Celebració de les autoritats barcelonines i catalanes, encapçalades per l'alcalde Pasqual Maragall, per la designació olímpica de Barcelona el 17 d'octubre de 1986.

Les festes de la Mercè  En el segle XXI la plaça de Sant Jaume i la Casa de la Ciutat s’han convertit en espais de tota mena de manifestacions cíviques i culturals. A la imatge, celebració de les festes de la Mercè.

Les festes de la Mercè En el segle XXI la plaça de Sant Jaume i la Casa de la Ciutat s’han convertit en espais de tota mena de manifestacions cíviques i culturals. A la imatge, celebració de les festes de la Mercè.

El moviment veïnal  El 1975 Barcelona ja tenia unes cent vint associacions veïnals que exigien millores en tots els àmbits de la vida ciutadana. Recuperació i obertura del Mercat del Born, el 1977.

El moviment veïnal El 1975 Barcelona ja tenia unes cent vint associacions veïnals que exigien millores en tots els àmbits de la vida ciutadana. Recuperació i obertura del Mercat del Born, el 1977.

Aires de canvi  Presència femenina a la Guàrdia Urbana. Com a mostra aquesta imatge de la Diada de Sant Rafael, patró d'aquest cos policial, el 1979.

Aires de canvi Presència femenina a la Guàrdia Urbana. Com a mostra aquesta imatge de la Diada de Sant Rafael, patró d'aquest cos policial, el 1979.

L'esclat popular contra la dictadura  Diada de l'Onze de Setembre del 1977, la de la manifestació del milió de persones. Vista aèria de la multitud amb pancartes i senyeres.

L'esclat popular contra la dictadura Diada de l'Onze de Setembre del 1977, la de la manifestació del milió de persones. Vista aèria de la multitud amb pancartes i senyeres.

La mort del dictador  La mort de Franco, el 20 de novembre de 1975, es va celebrar àmpliament a Barcelona. Notícia als diaris de la mort de Franco.  © Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Pérez de Rozas

La mort del dictador La mort de Franco, el 20 de novembre de 1975, es va celebrar àmpliament a Barcelona. Notícia als diaris de la mort de Franco. © Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Pérez de Rozas

Pinterest
Buscar