Pinterest • El catálogo global de ideas

Fotografía - Dolores Gil de Pardo

Dolores Gil de Pardo fou una fotògrafa catalana[1] d'Olot (Garrotxa).[2] Aquesta professional de la fotografia va treballar entre 1860 i 1880 tant a Olot com a Barcelona, i en aquestes dues ciutats va aconseguir obrir estudis per dedicar-se a la fotografia; el de Barcelona estava al número 6 del carrer de Jaume I. El material que es conserva del seu treball està constituït per targetes de visita. (viquipèdia)
6 Pines71 Seguidores

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via http://www20.gencat.cat)

1

Pin enviado desde

gencat.cat

Les 12 fotògrafes catalanes protagonistes d'aquesta exposició són Anaïs Napoleón, Dolores Gil de Pardo, Carme Gotarde Camps, Maria Serradell Sureda, Madroñita Andreu, Montserrat Vidal i Barraquer, Carme García de Ferrando, Rosa Szücs de Truñó, Roser Oromí Dalmau, Roser Martínez Rochina, Montserrat Sagarra i Joana Biarnés - Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via http://www.udl.cat)

Pin enviado desde

udl.cat

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion...)

Pin enviado desde

pictures2.todocoleccion.net

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion...) Retrato de dama, Fotografía de Dolores Gil de Pardo, Olot Girona. Albúmina CDV 1870 Mujer fotógrafa

Pin enviado desde

pictures2.todocoleccion.net

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion...) | Fotografia Dª Dolores Gil de Pardo. Olot. Gerona. Retrato Caballero. Ver Reverso. Tarjeta de visita.

Pin enviado desde

pictures2.todocoleccion.net

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion.net) | Fotografia Dª Dolores Gil de Pardo. Olot. Gerona. Retrato Caballero. Ver Reverso. Tarjeta de visita.

Pin enviado desde

pictures2.todocoleccion.net