Fotografía - Dolores Gil de Pardo

Dolores Gil de Pardo fou una fotògrafa catalana[1] d'Olot (Garrotxa).[2] Aquesta professional de la fotografia va treballar entre 1860 i 1880 tant a Olot com a Barcelona, i en aquestes dues ciutats va aconseguir obrir estudis per dedicar-se a la fotografia; el de Barcelona estava al número 6 del carrer de Jaume I. El material que es conserva del seu treball està constituït per targetes de visita. (viquipèdia)
6 Pines73 Seguidores

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via http://www20.gencat.cat)

pin 1

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion...) Retrato de dama, Fotografía de Dolores Gil de Pardo, Olot Girona. Albúmina CDV 1870 Mujer fotógrafa

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion...) | Fotografia Dª Dolores Gil de Pardo. Olot. Gerona. Retrato Caballero. Ver Reverso. Tarjeta de visita.

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion.net) | Fotografia Dª Dolores Gil de Pardo. Olot. Gerona. Retrato Caballero. Ver Reverso. Tarjeta de visita.

Les 12 fotògrafes catalanes protagonistes d'aquesta exposició són Anaïs Napoleón, Dolores Gil de Pardo, Carme Gotarde Camps, Maria Serradell Sureda, Madroñita Andreu, Montserrat Vidal i Barraquer, Carme García de Ferrando, Rosa Szücs de Truñó, Roser Oromí Dalmau, Roser Martínez Rochina, Montserrat Sagarra i Joana Biarnés - Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via http://www.udl.cat)

Dolores Gil de Pardo #photography @Qomomolo (via www.todocoleccion...)

Pinterest • El catálogo global de ideas
Search