PROBLEMES (alumnes)

5 Pines4 Seguidores
PROBLEMATES 1: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on  resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMATES 1: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMATES 2: Activitat  de l'Emilia Alcaraz Delgado on resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMATES 2: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMANTES 3: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on  resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució.

PROBLEMANTES 3: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució.

Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva lectura i resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.  Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado on resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva lectura i resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts. Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

RECULL DE PROBLEMES DE "LA MOTXILLA-CEIP DIPUTACIÓ"

RECULL DE PROBLEMES DE "LA MOTXILLA-CEIP DIPUTACIÓ"

Pinterest • El catálogo global de ideas
Buscar