Explora Xiv Concurso, Exposiciones 14 15, ¡y mucho más!

XIV Concurso de Diseño Andreu Worldv | Acto de entrega de premios del decimocuarto Concurso de Diseño Andreu World. Vestíbulo de l’Escola d’art i Superior de Disseny de València, centro Velluters.

“Obra gráfica”, exposición de Félix Beltrán | El diseñador gráfico mexicano Félix Alberto Beltrán Concepción expone sus legendarios carteles y marcas, desde 1966 hasta la actualidad. Vestíbulo de la Escola d’Art i Superior de Disseny de València, centre Velluters.

MICE 2015 | La Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE, que té lloc anualment a València del 27 al 29 de març, fa enguany les seues projeccions de la Secció Competitiva a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, centre Velluters. Altres institucions de la ciutat també col·laboren en les activitats d’aquesta trobada centrada en les creacions infantils i organitzada per l’associació cultural “Jordi el Mussol”.

“En transito”, exposición de joyería en Munich | Alumnos de la Escuela de Arte y Diseño de Valencia y la Escola Massana de Barcelona presentan el 12 de Marzo, En Tránsito, una exposición de obras de joyería artística, en el Instituto Cervantes de Munich. El evento forma parte del programa oficial de Schmuck 2015, el certamen de joyería contemporánea que cada año reune en la capital bávara a las mejores obras de joyería artística de todo el mundo.

Exposició de treballs del “Laboratori d’idees” | L’optativa de l’especialitat de Producte Laboratori d’Idees presenta el resultat de la seua col·laboració amb les empreses valencianes Micuna, Martínez & Orts, Maderas Gavejo i Océano Naranja en el vestíbul de l’EASD de València, centre Velluters.

“Taller de serigrafia” exposa els seus treballs a Velluters |Serigrafia és una mostra de les impressions fetes pels alumnes de l’assignatura Taller de serigrafia de 4t curs de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València. Vestíbul del centre Velluters.

Concentración performance “Yo sí soy honesto” | La EASD junto con las ONG SETEM y Campaña Ropa Limpia organizan una concentración-performance en recuerdo de las más de 3.100 víctimas del accidente del edificio Rana Plaza en la capital de Bangladés. El acto tendrá lugar en la zona peatonal de la Plaza de los Pinazo en Valencia, salida de metro de Colón.

Saló NUDE 2015 | L’Escola d’Art i Superior de Disseny de València presenta una parada – stand al Saló NUDE de Fira Hàbitat València. Fira Hàbitat és una trobada anual del disseny industrial internacional, entre la seua oferta trobem el Nude, un apartat destinat a joves dissenyadors, noves empreses i escoles de disseny. La parada de l’Escola mostra els projectes dels alumnes de l’especialitat de producte elaborats a partir del tema In & out.

Botiga joves joiers | Treballs de joieria i disseny d’objecte dels alumnes de l’EASD de València. Vestíbul de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, centre Velluters.

Glup, Fira de l’autoedició | L’associació d’estudiants Drop360, organitzadora de l’event, són un centre de creació i difusió de tallers formatius al camp del disseny i la comunicació. La seua funció és connectar estudiants, talleristes i espais, tot oferint un servei que aspira a completar el que consideren la deficient formació universitària actual.

Pinterest • El catálogo global de ideas
Search