Explora Del Patró, De Tomàs, ¡y mucho más!

Dia del Patró | Dimecres 20 de gener a les 19 h celebrem el Dia del Patró, una cita festiva on l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València fa homenatges als seus professors i professores per motiu d’antiguitat. Els dies 21 i 22 seran festius. L’EASD de València romandrà tancada el 21 i el 22 per les celebracions consecutives de Tomàs d’Aquino i Vicent Màrtir, patró de la ciutat.

Diálogos 2016 | Jornades de disseny a l’EASD de València. Celebrem quinze conferències, inaugurem una exposició de Treballs Final de Títol, TFT, i presentem un llibre de projectes d’exalumnes.

7é Congrés Internacional de Tipografia | De l’1 al 3 de juliol l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València serà la seu de la setena edició del Congrés Internacional de Tipografia titulada Tipografia pública. Aquest congrés es proposa ser un fòrum per a la participació, la reflexió i el debat sobre el paper de la tipografia en les questions relacionades amb el concepte “d’allò públic”.

Presentació del “Diari indultat” | El diari indultat. Editar i Cremar, és una cita col·lectiva en la que prestigiosos fotògrafs i creadors retrataran sobre el terreny les Falles de València 2016. El projecte es presenta a la sala d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, centre Velluters.

Conferència de l’editorial Media Vaca | L’editorial valenciana Media Vaca especialitzada en il·lustració, fa una conferència a l’EASD de València titulada Habló la vaca y dijo mu. Sala d’actes del centre Velluters.

“Elogio del desorden”, conferència d’Isidro Ferrer | El prestigiós dissenyador gràfico Isidro Ferrer visita l’Escola i fa una conferència titulada Elogio del desorden, a la sala d’actes del centre Velluters.

Conversaciones | Vicent Martínez (Punt), Javier Nieto (Santa&Cole) i Josep Maria Tremoleda (Mobles 114) fan una revisió del disseny de producte i d’interiors dels anys 80 i 90. També parlaran de la relació entre el dissenyador i l’empresa, la seua evolució, la propietat intelectual, el present i el futur. Sala d’actes de Velluters, 12h.

Inauguració del curs acadèmic 2015-16 | GUY JULIER L’1 d’octubre, a les 13 hores, inaugurem el nou curs acadèmic amb una conferència a càrrec de Guy Julier, crític i teòric del disseny a la sala d’actes de la seu de Velluters. Guy, especialitzat en cultura del disseny, ens parlarà de les relacions entre la creació, producció i consum dels objectes de disseny.

Los tiempos de crisis ¿Son tiempos de invención? | Mesa redonda sobre la crisis, la creación y la época, organizado por la Escuela Lacaniana de Psicoanálisis, ELP. Conversarán distintas figuras de la cultura local: Manuel Ramírez, coeditor de la editorial Pre-texots Josep Monter, escritor y doctor en filosofía Álvaro de los Ángeles, subdirector de programas y actividades culturales del IVAM Xavier Giner y Carmen Carceller, psicoanalistas miembros de la ELP

30 años con la Literatura | Este octubre ofrecemos un ciclo de actividades a propósito del aniversario de la creacion de la estantería Literatura de Vicent Martínez.

Pinterest • El catálogo global de ideas
Search