Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora La Creu, La Sagrada, ¡y mucho más!

LA FAÇANA DE LA PASSIÓ :la façana dela passió està situada a la sagrada familia i està feta de roca, com totes les altres. La façana de la passió simbolitza Jesús a la creu crucificat, després quan resucita, al cap de vuit dies. La va dissenyar Josep Maria Subirachs. A la façana també es veuen els romans, que son el van matar, que estan situats abaix de Jesús. A dal es veu Maria, mare de Déu pregant i també es veu Jesús carregant la creu, i el Rei. I adalt Jesús penjat a la creu

Sobre l'altar major de la Sagrada Família hi trobem aquest baldaquí amb la creu de Jesús. La il·luminació de la imatge de Jesús ens diu que Ell és la nostra llum i que sempre ens guiarà pel camí correcte. En el baldaquí hi podem llegir: Glòria a Déu a dalt del Cel!

Jesús amb la creu, camí del Calvari. Façana de la Passió.

A la façana de la passió veiem Jesús a la creu, però nosaltres ens fixarem en la Verònica, la noia que mostra un mocador on hi ha gravada la cara de Jesús. Quan Jesús pujava al Calvari, la Verònica li va eixugar la cara amb el seu mocador, i la cara de Jesús hi va quedar gravada.