Escuela verde  Este proyecto ha sido presentado para realizar una escuela en Asminderod (Dinamarca) por el estudio de arquitectura Bjarke Ingels.

Escuela verde Este proyecto ha sido presentado para realizar una escuela en Asminderod (Dinamarca) por el estudio de arquitectura Bjarke Ingels.

Danish architect Bjarke Ingels, perhaps one of the youngest architects to get the "starchitect" label, is creating a model of biophilic design with a new sports center in Umea, Sweden, which will b...

Danish architect Bjarke Ingels, perhaps one of the youngest architects to get the "starchitect" label, is creating a model of biophilic design with a new sports center in Umea, Sweden, which will b...

greenest-schools-green-bamboo-school-bali - Children eat produce that they grow themselves, and every facet of their education is infused with sustainability, creativity and physical interaction with the land. Bamboo is used to teach students about their effect on the environment – they plant new bamboo shoots to offset their carbon footprints.

Sustainable Schools: 14 Smart Green Learning Facilities

greenest-schools-green-bamboo-school-bali - Children eat produce that they grow themselves, and every facet of their education is infused with sustainability, creativity and physical interaction with the land. Bamboo is used to teach students about their effect on the environment – they plant new bamboo shoots to offset their carbon footprints.

Escuela Primaria en Tel Aviv / Auerbach Halevy Architects

Escuela Primaria en Tel Aviv / Auerbach Halevy Architects

Construido en 2015 en Tel Aviv-Yafo, Israel. Imagenes por Uzi Porat. Esta nueva escuela primaria se encuentra en el barrio de Kohav Hatsafon en Tel Aviv. Es un edificio modesto,revstido en yeso de color blanco,...

Serre communautaire | MilK decoration

Serre communautaire

Serre communautaire | MilK decoration

예건

Parques,Paisaje,Madera,Patio Al Aire Libre,Ideas Del Patio De Recreo,Parque Infantil,Jugar Duro,Espacios De Juego,Reproducir Las Ideas

Parque infantil

Parque infantil

Inspired and with a great view:  A playground slide is tucked into the rooftop folds of this children's centre in a coastal South Korean village by Seoul studio JYA-RCHITECTS    http://www.dezeen.com/2013/03/24/gangjin-childrens-centre-by-jya/

Inspired and with a great view: A playground slide is tucked into the rooftop folds of this children's centre in a coastal South Korean village by Seoul studio JYA-RCHITECTS http://www.dezeen.com/2013/03/24/gangjin-childrens-centre-by-jya/

Nursery School “La Monsina” - Picture gallery

Nursery School “La Monsina” - Picture gallery

architect: Masswerk Architekten, ZürichSecondary School Burghalde, Baden, Switzerland1st prize in competition

architect: Masswerk Architekten, ZürichSecondary School Burghalde, Baden, Switzerland1st prize in competition

Pinterest
Buscar