Pinterest • El catálogo global de ideas

¡Explora estas ideas y mucho más!

De fitste wijk maaspoort www.defitstewijk.nl

Ik ben Danny Kolbach, 18 jaar oud en werk in mijn vrije tijd als voetbaltrainer. Mij lijkt het fantastisch om evenementen te organiseren voor het netwerk Maaspoort/Empel en zo de wijk activeren om samen nieuwe mensen te ontmoeten en bezig te zijn met sport.

Nathaly van Grinsven is als communicatieprofessional verantwoordelijk voor de pr en marketingcommunicatie rondom het project De Fitste Wijk.

Eleonora Faber Art Director / Graphic Designer Eleonora Faber heeft de huisstijl voor De Fitste Wijk ontwikkeld en draagt zorg voor een eenduidige, heldere en opvallende uitstraling van De Fitste Wijk, zowel online als offline.

Projectleider Bart van de Ven is één van de initiatiefnemers van MaasSport. Met het Fitste Wijk project vervult Bart een belangrijke persoonlijk ambitie

Mijn naam is Roel Bekkers en ben 19 jaar. Ik volg bij het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch de opleiding Sport & Bewegen. Ik zit nu in het laatste leerjaar. Ik loop dit jaar stage bij Basisschool ’t Wikveld en daar geef ik gymlessen. Mijn doel bij De Fitste Wijk is om veel leuke en creatieve evenementen te organiseren.

Panna toernooi 9 december 2015 bij RKVV Wilhelmina 's-Hertogenbosch De Fitste Wijk www.defitstewijk.nl

Ik ben Joris de Jong, 23 jaar oud en loop nu voor mijn tweede jaar mee in beweegteam De Fitste Wijk. Met mijn ervaring van vorig jaar, hoop ik ook weer dit jaar mooie sportprojecten op te zetten!

Panna toernooi 9 december 2015 bij RKVV Wilhelmina 's-Hertogenbosch De Fitste Wijk www.defitstewijk.nl

Wim Vermeulen Lid Klankbordgroep / Maasshuttles Wim is al zeer lang spelend lid én bestuurslid van badmintonvereniging de Maasshuttles. Wim is één van de initiatiefnemers om badminton ook voor mensen met een geestelijke beperking mogelijk te maken.