Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora De Bierkaai, Contra, ¡y mucho más!

LA BOHEMIA: CARTA ABIERTA - "Yo Acuso...!" [Carta al President...

Borderline maatschappij. Een van de problemen is dat het doel van het bestaan in deze wereld het gelukkig zijn is. Voor mij mag het een bijwerking zijn, maar geen doel op zich. Het

Dit zou prachtig zijn om aan te kunnen werken, is ook zeer gewenst en noodzakelijk. De vicieuze cirkel, de struggle for survival in de onderste regionen van de piramide van Maslow maken het een onhaalbare droom. Daarom moest die ook doorbroken kunnen worden.

Er zijn zoveel voorbeelden van de werking van een vicieueze cirkel te bedenken dat het niet moeilijk hoeft te zijn een 'maatmodel' op deze situatie te bedenken. Daarvoor moet men wel eerst de oogkleppen afzetten en creatieve empathie weten te mobiliseren. h-4-en-7-4-m4-economie-42-638.jpg (638×493)

Vertaal de strekking van dit bericht naar vergelijkbare situaties . Niet de toeristen zijn debet aan de veranderende stad, het is de yup die Amsterdam overneemt. En dat komt de stad niet ten goede, betoogt jurist, poli

LA BOHEMIA: ARTE VISUAL - LA ESCUELA DE ATENAS (1510/1512) de ...

De beleving van de vicieuze cirkel omdat het zo werkt.

LA BOHEMIA: PENSADORES - "El Arte y la Medicina" por Ricardo T...

LA BOHEMIA: ARTE VISUAL - AUTORETRATO (1937-1960) de Jean Mirò...

Zowel in het boek van Renate Dorrestein - De blokkade - als in de televisie intervieuws eromheen herkende ik veel van mijn eigen dilemma's. Gelukkig bracht mijn neef Herman het vanavond eindelijk terug.