Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora De Lleó, En Catalán, ¡y mucho más!

Los hermanos Corazón de León d'Astrid Lindgren. Ed. Joventut. " Aquesta és una insòlita novel·la: transcorre més enllà de la mort, al meravellós país de Nangijala, on arriben els germans Cor de Lleó, un cop han traspassat el llindar. Allà descobreixen que part del país ha caigut en mans de Tengil. Però Carlos i Juan Cor de Lleó lluitaran per la seva llibertat i la de Nangijala. Lectura recomanada a partir de 10 anys. La recerca de la valentia per acceptar la nostra pròpia mort." En català

La Maria no se n'oblidarà de Roser Rius i Carme Peris. Ed. Cruïlla. "Un cop al mes, la Maria i els seus cosins van a passar el cap de setmana a casa de l'àvia. L'avi ja no hi és, però l'àvia els explica que, mentre se'n recordin, no deixarà d'estar amb ells. Per això, als nens els agrada molt mirar fotografies de l'avi i jugar al jardí, on ell havia plantat un arbre per a cada un dels néts. Relat breu que reflecteix el comportament dels menuts davant la mort d'una persona estimada."

La noia de les taronges de Jostein Gaarder. Ed. Empúries. "Georg és un noi de quinze anys. Viu amb la seva mare, el seu padrastre i la Míriam, una germaneta de divuit mesos. Georg és un adolescent brillant, toca el piano, és una mica tímid amb les noies i molt aficionat a l’astronomia. En el moment més oportú, cau a les seves mans una carta que el seu pare li havia escrit abans de morir. Georg es tanca a l’habitació per llegir-la tot sol. A fora, la seva mare i el seu padrastre esperen..."

Hermosa, el Capità i les nines ruses de Mariona Fernández. Ed. Saldonar. "La història d'un canvi, el descobriment d'una dona a través d'una altra mirada, l'herència d'un amor desaparegut. I sobretot és el dol d'una dona feta Hermosa per un indi de mans grosses i cor de miralls. Hermosa busca camins que no existeixen i els ha de construir enllaçant paraules que sorgeixen d'una zona obscura per il·luminar-la. El Capità l'acompanya en aquest tram de ruta. Les nines russes són emocions que…

La nit de Mercè Company i Valentina Cruz. Ed. Argos Vergara. "...Mentrestant, la Nit es treu la seva boira, torna les gales manllevades recobra la seva autèntica forma i fa el niu sota la calaixera, un altre cop. Però, un altre cop, torna a néixer."

A propòsit de la mort de Bstan-dzin-rgya-mtsho, Dalai-lama XIV. La Magrana Ed. "«Tothom mor, però ningú no és mort », fa la dita tibetana. En aquest llibre,el Dalai Lama explora les etapes que tots travessem quan morim, que són les mateixes que experimentem a la vida quan anem a dormir, quan tenim un orgasme o quan ens desmaiem. Cada etapa es descriu d'una manera tan vívida que resulta fàcil per al lector imaginar el procés d'un viatge mental cada cop més profund, el darrer viatge..."

Morir bien. Una guía para afrontar con valor y dignidad la experiencia de la muerte de Richard Reoch. Ed. Oniro. "... és un apropament molt original i humà a l'experiència de la mort. L'autor realça les virtuts de la vida, com a màxima expressió de l'art, relegant els plors i les penes a un segon lloc. En aquest sentit, la mort no és més que la continuïtat del cicle natural de l'etapa de la vida. l'aromateràpia, el massatge i altres tècniques de relaxació poden ajudar-nos a..."

Vida después de la vida. Experiencias en el umbral de la muerte. "Documental sobre la possible existència de vida després de la mort."

La mort íntima de Marie de Hennezel. Columna Ed. "Aquest llibre sorgeix de les seves experiències i de les seves reflexions. I de la convicció que la persona que ha de fer front a la imminència de la pròpia mort busca, més que no pas respostes concretes, una proximitat humana que l’aju- di a obrir-se a allò que el transcendeix, al misteri de la seva existència, a l’amor que el vincula amb els que estima..."

El pato y la muerte de Wolf Erlbruch. BFE. "Un ànec rep la visita de la mort a qui planteja els seus dubtes sobre el que passa després, quan ella apareix i la vida se’n va. La mort li dóna respostes. És un llibre il·lustrat que s’aproxima a l’arribada de la mort com un fet natural dins el transcurs de la vida." https://youtu.be/N_lNJSAe6Y8