Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Apareix En, Enmig De, ¡y mucho más!

L'Òscar i en Fiu de Theo de Marcousin. Ed. Cromosoma. "L'Òscar és un petit somiador, sempre té el cap al núvols. Es despista tant, que un dia, de viatge amb els seus pares, es perd enmig de desert. Què pot fer un nen com ell en un indret tan immens? Tot i així, no ha de tenir por, perquè apareix en Fiu, un núvol que l'ajudarà a travessar les dunes. Al llarg del seu viatge, l'Òscar i en Fiu aprendran el gran valor de l'amistat, la imaginació... i l'aigua!"

Para cuando tengamos que afrontar el "problema", justito antes de la llegada del Ratoncito Pérez.

CICLE INICIAL (de 6 a 8 anys) L'Ant és meu - JEFFERS, Oliver: http://aladi.diba.cat/record=b1706320~S9*cat

Max Ducos. "Juego de pistas en Volubilis". Editorial Kókinos (8 a 12 años). Volúbilis es una casa que encierra un antiguo secreto. La niña que vive allí, se embarca una tarde en la mágica aventura de descubrir ese misterio. Siguiendo un juego de pistas y escondites, llegará a un lugar fantástico que le cambiará la vida.

Un mundo de mamás, nos propone un viaje a través de la figura materna, una revisión del papel tradicional de la madre. Siguiendo un texto lleno de poesía, sumergido en bellas ilustraciones, conoceremos las particularidades de 25 tipos de mamás: desde los poderes de Mamá Hada hasta la destreza de Mamá bólido , del calor de Mamá Chimenea a las locuras de Mamá Montaña Rusa , de las cálidas notas de Mamá Mozart al misterio de Mamá Dragona . Un libro lleno de magia que nos transporta de nuevo a…

GENER-2015. Marta Luna. Abans no hi havia mòbils. Valors i sentiments

Pollito Valiente y sus amigos corren a decirle al rey que el cielo se va a caer. Nada se interpone en el camino..., excepto Zorro Listorro. (De 0 a 5 años)

Ens disfressem per carnaval de Roger Roig i Hugo Prades. Col. El Patufet i les tradicions catalanes, Cosstània Ed. "... Patufet i els seus amics s'apunten a la disbauxa del carnaval, la festa més irreverent del nostre calendari festiu. Ben abillats amb una disfressa, surten al carrer i s'afegeixen a la gresca sota les ordres del rei Carnestoltes. Però la diversió perilla, perquè una vella senyora..." Amb lletra lligada. Feu un tastet a http://www.cossetania.com/tasts/PATUFETCARNAVAL.pdf

SI YO FUERA UN LEON ¿Sabes rugir como un león? ¿O croar como una rana? ¿O trinar como un pájaro?Sujeta el libro abierto delante de tu cara ¡y que empiece la función!