Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Hop, Erin, ¡y mucho más!

En hop....de zaag erin!

THEMA: 'HOP HOP HOP, DRAAI DE DOP ER OP!' ~ gimme

Ballonvaart Enschede Oldenzaal juli 2012

Goed nieuws voor fanatieke bierdrinkers. Wetenschappers melden dat een ingrediënt in bier hersencellen beschermt tegen beschadigingen en mogelijk de ontwikkeling van Alzheimer en Parkinson vertraagt.

Vrolijke rammelaar in de vorm van een uil. De Roll Around rammelaar is sterk gericht op de algemene ontwikkeling van kids: rollen, schudden, gooien... het kan allemaal! En de bijtringen en kraaltjes geven het kindje nog meer ontdekkingsplezier.

Voor kinderen in de laatste twee groepen van de basisschool wordt een Nationaal Media Paspoort geïntroduceerd. Door Ziggo. En Liesbeth Hop, die al jaren roept dat ouders er niets van bakken, van die mediaopvoeding. De falende ouders worden dus gered door Ziggo, begrijpt u?

Wat een gave stad. Volop in ontwikkeling, verraden de vele bouwkranen. Ik kom ogen tekort in Sydney. Als een echte toerist hop ik on en off de dubbeldekker bij alle bezienswaardigheden die deze stad rijk is. https://www.woonspot.nl/artikel/geloof-waardig-5767

Paper Plate Frog... think I might do this todat with my kids

Montessori-Inspired Weather Unit

Here are some Montessori-inspired activities to help you in your study of the weather. Most of the activities are for preschool through early elementary, although some are for middle- through high school.