Explora Planos De Planta, Tercero, ¡y mucho más!

Explorar temas relacionados

Planta tercer nivel

Planta tercer nivel

Review: Three Courtyard Community Center - Atelier Zhanglei

Review: Three Courtyard Community Center - Atelier Zhanglei

| TANGRAM | | KINDERKARTEN | by Horia Mihai - Coman, via Behance

| TANGRAM | | KINDERKARTEN | by Horia Mihai - Coman, via Behance

Gallery of Boeselburg Council and Student Housing / Kresings GmbH - 27

Gallery of Boeselburg Council and Student Housing / Kresings GmbH - 27

Casas,Planos De Planta,Bocetos,Vivir,Planta Baja,Dibujos,Arquitectura,Student Dormitory,Housing

Gallery of The Crystal / schmidt hammer lassen architects - 11

Gallery of The Crystal / schmidt hammer lassen architects - 11

Plan De La Arquitectura,Edificios De Oficinas,Schmidt,Planos De Planta,Malo,Espacios De Trabajo,Praga,Arquitectos,The Crystals

Gallery of Kengo Kuma and Cornelius+Vöge Release Plans for Hans Christian Andersen Museum in Odense - 3

Gallery of Kengo Kuma and Cornelius+Vöge Release Plans for Hans Christian Andersen Museum in Odense - 3

Imagen 2 de 14 de la galería de Kengo Kuma y Cornelius+Vöge diseñan el nuevo museo de Christian Andersen en Odense. Cortesía de Kengo Kuma & Associates, Cornelius+Vöge, y MASU planning

Jianamani visitor centre

Jianamani Visitor Centre by Atelier TeamMinus

Jianamani visitor centre

Phase 3 of the Msheireb Downtown Doha, involves the complex planning of a ‘super block’ comprising a diverse mix of uses including residential, office, retail and a SPA. Respecting the original perimeter-block configuration, our scheme increases porosity into the heart of the site: a series of loggias and arcades lead into the central courtyard, an exclusive fashion retail destination. Residential flats occupy upper levels, directly connected to the retail experience at grade.​

Phase 3 of the Msheireb Downtown Doha, involves the complex planning of a ‘super block’ comprising a diverse mix of uses including residential, office, retail and a SPA. Respecting the original perimeter-block configuration, our scheme increases porosity into the heart of the site: a series of loggias and arcades lead into the central courtyard, an exclusive fashion retail destination. Residential flats occupy upper levels, directly connected to the retail experience at grade.​

Casa R / Panorama

Casa R / Panorama

Pinterest
Buscar