Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Una Parella, Naturaleza, ¡y mucho más!

de blogs.lavanguardia.com

Siete piscinas naturales de Catalunya

Niu de l'Àliga (Creative Commons / Tabalot)

Bioloxía da aguia real, ao longo dun ano completo da súa vida. Este documental conta con escenas impactantes de caza, paradas nupciais, reprodución, cópulas, cainismo, independización de mozos, ataques a voitres, vida en parella, etc. que non deixan indiferente aos que as ven. Todas as imaxes foron obtidas en plena natura, con animais en total liberdade e sen intervención ningunha nos seus costumes habituais.

Masia del SG:XII, totalment restaurada amb material nobles de la zona,totes les comoditats i sostenible, a prop de tot arreu però al mig de la natura, entre Barcelona i Girona i a 5 min, de les sortides 11-12 de la AP7 o corredor del Mediterrani,especial per descansar d’un llarg viatge , passar un cap de setmana tranquil en parella, descansar de la feina de tot el dia entre setmana , un aniversari en família, persones grans a pensió completa quant la família vol marxar de vacances, etc..

Quan veig un cigne no m'en sé estar i necessito captar el seu reflexe per inmortal·litzar la seva majestuosa elegancia. #mencanta_polsdlluna #nature_bypolsdlluna #swan