Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Català Segon, Sentit De, ¡y mucho más!

No està escrit a les estrelles. - Buscar con Google

Dork Diaries revela les aventures de la Nikki Maxwell, que fa la crónica de la seva vida a través del diari i esbossa el seu moviment a una escola nova; la batalla amb la seva mare per un iPhone; el seu entusiasme pel dibuix i els estranys sentiments d’amor/odi envers l’abella reina de l’escola, la Mackenzie, que es converteix en la rival de la Nikki en una competició d’art. Podrà la Nikki superar totes aquests reptes?

Ser l’única noia de sis germans al Texas del principi del segle XX no és gens fàcil. La mare de la Calpurnia Tate (Callie per als amics) vol que aprengui coses de “senyoretes”. Però ella és un esperit inquiet a qui li agraden les baralles dels seus germans, observar la natura i capturar animalons. L’única persona que li fa cas és l’avi, que li regala un quadern perquè apunti les observacions de la natura, però l’entorn de renou familiar la distraurà en més d’una ocasió.

La Liesel va començar la seva brillant carrera de lladre als nou anys. Tenia gana, robava pomes, però el que més li interessava eren els llibres. Potser més que robar-los els salvava. El primer fou el que havia caigut a la neu al costat de la tomba on acabaven d’enterrar el seu germà, quan anaven cap a Molching, prop de Munich, on els esperaven els seus pares adoptius

Una elecció et pot transformar, o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. La Tris haurà de continuar intentant salvar els que estima, i a ella mateixa, mentre lluita amb opcions com la pena i el perdó, la identitat i la lleialtat, la política i l'amor.

Madame Bovary es, en apariencia, una convencional historia de adulterio, pero logra convertirse en un profundo análisis de la humanidad y, en concreto, un ataque a la monotonía y a las desilusiones de la vida burguesa. Emma Bovary, con la imaginación repleta de románticas ilusiones sobre el amor y la pasión, se topa con la realidad de un insípido matrimonio que la ahoga, y busca las sensaciones sobre las que ha leído en los libros,

La serie relata la vida y las aventuras de Ayla, una niña cromagnon que queda sola en el mundo tras un cataclismo y que es adoptada por un grupo de neandertales, el Clan del Oso Cavernario que da título al primer libro.

Al pis nou de la família de la Coraline hi ha vint-i-una finestres i catorze portes. Tretze de les portes s’obren i es tanquen. La catorzena, no. Imagina’t que l’obres i la travesses i que a l’altra banda et trobes una casa idèntica hi viuen uns pares monstruosament idèntics als teus que volen que t'hi quedis per sempre.