Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Contes Del, Del Mestre, ¡y mucho más!

A la cuina, de nit - Maurice Sendak: http://sinera.diba.cat/record=b1749002~S9*cat · De 2 a 5 anys

Març 2015 -- El Nadal és a les portes i els cosins Mistery volen a Nova York per participar en la Gran Caça, la mítica competició en què els detectius de les millors agències del món es desafien a una cursa d'enigmes. Aviat, però, l'Agatha descobrirà que algú vol aprofitar l'acte per donar... el cop del segle! Amb el llibre, de regal, el passaport de l'Agatha Mistery.

Hachiko: el gos que esperava / Lluís Prats ; il·lustracions de Zuzanna Celej. La Galera, 2015

Desember 2015 -- La aventura comienza cuando el responsable de economía del gobierno quiere disponer de dinero para gastos varios y descubre, horrorizado, que alguien ha robado los fondos de la tesorería del Partido Papilar. Se sospecha del tesorero del partido de gobierno, porque no aparece por ningún lado. Mortadelo y Filemón reciben el encargo del Súper de seguir al sospechoso para averiguar adónde ha ...

Abril 2015 -- L'Emily es prepara per gaudir del dia de Sant Jordi amb el Bruc, el seu inseparable gosset. A l'altra banda de la ciutat, en Hans li posa el collar a la Cati, la seva inseparable gosseta, per sortir a passejar. De 3 a 7 anys.