Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Catalunya 1914, Servei De, ¡y mucho más!

Per què els catalans som avui un poble amb un fort sentit d’identitat? "La formació d'una identitat", #TagusToday por 2,84€.

Les Dones del 1714 / Patrícia Gabancho ; il·lustracions de Francesc Artigau / 946.71 S GAB

Setembre 2014 -- Aquest llibre, escrit per un dels millors coneixedors de la Mancomunitat i el seu context històric, el professor Albert Balcells, presenta d'una manera planera i molt visual aquesta doble continuïtat d'aquella institució pionera, que va començar a funcionar a partir de l'estructura preexistent de la Diputació de Barcelona, de la qual era president Enric Prat de la Riba, primer president de la Mancomunitat i pare del nacionalisme català.

LA NOIA DE LA BIBLIOTECA – Núria Pradas [NH PRA]: En una Barcelona marcada per les convulsions socials, la Núria és una noia de classe obrera destinada a treballar a les fàbriques que lluitarà per complir els seus somnis. Mentre la seva germana Conxa mantindrà un rol actiu en la lluita contra les injustícies laborals, ella aconseguirà una plaça a l'Institut de Cultura de la dona per acabar treballant d'auxiliar a la Biblioteca Nacional de Catalunya, que s’obrirà al públic l'any 1914.

#TagusToday "La calma del más fuerte", #NovelaNegra sólo hoy por 2,84€

"El maravilloso regreso de Jacob Cerf" es el #TagusToday de hoy por 2,84€.

El triturador de huesos es el #TagusToday. Sólo hoy lo podrás conseguir por 2,99€