Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora De Indruk, Bajo La, ¡y mucho más!

Een originele verpakking geeft altijd de indruk van een persoonlijk kado waar men met liefde en tijd naar gezocht heeft.

Tekstborden @ GoedGevonden. Hout en Metaal. Kado-tip. @ GoedGevonden / Koog aan de Zaan

Paper seduction (a paper folding story) Een jongen geeft zijn vriendinnetje iedere dag een ander kado, maar ze is niet onder de indruk. Totdat...

Relatiegeschenk of zakelijk kado Wil jij een collega of zakenrelatie verrassen? Met een verjaardag, jubileum of gewoon om te bedanken voor de samenwerking? Stuur dan een persoonlijke wijn van www.persoonlijkwijnkado.nl Geef eens iets anders en maak een onvergetelijke en karaktervolle indruk.

Al heel lang mijn favoriete boek. Een indrukwekkend boeken over het leven in een concentratiekamp. Iedereen die ik het boek kado gaf, was onder de indruk zowel lezers als vrienden die maar af en toe lezen. Eigenlijk zou iedereen deze roman moeten lezen: Opdat dit nooit meer gebeurt. #aanrader #leestip

adr.jpg (18016 octets)

Indruk maken bij het dessert van het (kerst)diner? Deze mokka-ijstaart ziet er veel moeilijker uit dan hij is.

Foraged + Festive

foraged + festive by Maggie Pate

Creative Wrapping Paper Ideas for Kids

Make wrapping paper as much fun as the present itself. Kids will love these clever DIY wrapping paper ideas. Such a fun way to give Christmas and holiday gifts.