Explora Van De, Diseño 2, ¡y mucho más!

Explorar temas relacionados

Correcte centralisatie van de H verkrijgen door tijdelijke hulplijnen.

Baseline shift aanpasse zodat letters elkaar mooi op hoogte volgen (in functie van de spiralisering natuurlijk)

Eindepunt cetraliseren voor een correct einde van de spiraal in functie van het thema zwart gat van (liefde) Einstein

Nieuwe cirkel trekken en tekst plaatsen op het path van de buitenrand.

2de quote van Bruce Lee. Wit woord behouden maar zonder hem verticaal te zetten, dit heeft meer effect in deze quote dan dat ik het wel zou doen. Dit past ook beter in de compositie. Hier is de quote ook in 3 delen opgesplitst waardoor de quote beter leesbaar is. Kleuren als lettertype zijn behouden van de 1ste quote.

De achtergrond moet op een simple manier het universum voorstellen. In de quote wordt eerst gezegd dat het universum oneindig is, om dit te tonen staan de letters ver uit elkaar. Het Lettertype van 'human stupidity' breekt bij wijze van spreken af door de stomheid van de mens. Daarna zegt hij dat hij niet zeker is van de oneindigheid van het universum en om dit te tonen staan de letters deze keer dichtbij elkaar.

Na het bekijken van het effect kleinkapitalen in mijn 2de Quote vond ik het de moeite om deze even te testen in Quote 1 en ik vind persoonlijk dat dit meer abstracte stuctuur geeft ipv gewone letters. Dit zal dan ook mijn finale versie worden van affiche 1

Variatie 6 (persoonlijke favoriet inzake concept -de eerste mense die naar de maan vlogen zijn vor het eerst buiten de limieten van de aarde gegaan en dat geef ik hier diepzinnig mee, maar een moeilijke leesbaarheid, zelf na 100 keer proberen te her-shearen) Shear-functie zit nog niet in de vingers + deze sluit minder aan bij het concept dan mijn eerste affiche naar mijn mening. Variatie 5 is een beter opvolger dan deze aangezien we dan nog steeds in een mooi abstracte cirkel werken!

Slanten in beide richtingen om te zorgen dat de overgang van dalend naar stijgend realistisch overkomt.

Na kleine aanpassingen is het finaal product van affishe 1 klaar. Herwerkt en ik ben voor 90% tevredern. Dit omdat een spiraal in een cirkel een hele uitdaging is en het perfect hebben zal nooit lukken. Er kan altijd een kantje minder breed, maar dan is het weer elders niet goed meer. Het verloop is niet zoals de uiteindelijke versie wat komt door de 72ppi voor web. De ander is 300ppi en nog beter ;)

Pinterest • El catálogo global de ideas
Search