Pinterest • El catálogo global de ideas

Explora Los Huesos, La Contaminació, ¡y mucho más!

Superalimentos, los alimentos del futuro

El cocoter és considerat l’arbre de la vida perquè és un dels recursos vegetals principals de la humanitat. Se’n pot aprofitar tot: l’arrel, la fulla, les flors, el fruit i l’aigua.

Sabías que la avena es el cereal que contiene más proteínas, lo cual ayuda a la producción y desarrollo de tejido nuevo en el organismo. Por poseer carbohidratos de absorción lenta, permite un efecto de saciedad más prolongado lo que la hace mu buena para calmar la ansiedad y el hambre emocional. Prefierela antes que los cereales procesados de harinas refinadas o elabora leche de avena pues esta mantendrá todas la mayoría de estas propiedades. www.mujerholistica.com

Us presentem la recepta d’un brownie cru, un rawnie (raw, ‘cru’ en anglès). Es tracta d’un pastís de xocolata que farà les delícies de tota la família. Resulta molt fàcil i ràpid d’elaborar perquè està fet amb ingredients crus, sense cap tipus de farina, ni sucres afegits i està carregat de vitamines, minerals i greixos saludables amb un sabor intens de cacau i una dolçor natural sense sucres incomparable.

Les capsuletes de cafè són nocives? En parlem amb experts i analitzem a fons els estudis més complerts i recents que s'han publicat.

Per què hem de consumir verdures de varietats locals i de producció ecològica?

Te Kombucha, la beguda probiòtica de moda

Aquesta setmana mitjans de tot el món tornen a parlar de si els aliments ecològics són més sans arran d'un nou estudi que torna a demostrar-ho. Ho analitzem a fons amb Lucía Redondo.