Tercera activitat de la sèrie “Petites Lectures 6” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar la comprensió lectora de petites frases, a partir de la observació d’una imatge.  NOTA: Els alumnes podran realitzar la lectura amb lletra de pal i lligada.

Tercera activitat de la sèrie “Petites Lectures 6” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar la comprensió lectora de petites frases, a partir de la observació d’una imatge. NOTA: Els alumnes podran realitzar la lectura amb lletra de pal i lligada.

Primera activitat de la sèrie “De pal a lligada vocals + P ” de l'Emilia ALcaraz Delgado, adreçada a l’últim curs d’Educació infantil i a primer de primària. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P” i es fa relacionar els alumnes la imatge amb la grafia en lletra de pal i lligada.  Es pot treballar amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe o bé de forma individual.

Primera activitat de la sèrie “De pal a lligada vocals + P ” de l'Emilia ALcaraz Delgado, adreçada a l’últim curs d’Educació infantil i a primer de primària. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P” i es fa relacionar els alumnes la imatge amb la grafia en lletra de pal i lligada. Es pot treballar amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe o bé de forma individual.

Segona activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado  de la sèrie “Saps llegir !” adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar la comprensió lectora.  NOTA: Els alumnes podran realitzar l’activitat amb lletra de pal i lligada.

Segona activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado de la sèrie “Saps llegir !” adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar la comprensió lectora. NOTA: Els alumnes podran realitzar l’activitat amb lletra de pal i lligada.

Us oferim la primera activitat de la sèrie QR per als més petits… I, per què no ? de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Cicle Inicial, amb la que podran practicar la comprensió lectora, a partir de definicions senzilles del vocabulari bàsic: colors, animals, eines, fruites i material escolar.  La novetat d’aquest joc és la necessitat d’utilitzar un dispositiu mòbil, per poder realitzar la lectura de les frases que amaguen els diferents QRs.

Us oferim la primera activitat de la sèrie QR per als més petits… I, per què no ? de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Cicle Inicial, amb la que podran practicar la comprensió lectora, a partir de definicions senzilles del vocabulari bàsic: colors, animals, eines, fruites i material escolar. La novetat d’aquest joc és la necessitat d’utilitzar un dispositiu mòbil, per poder realitzar la lectura de les frases que amaguen els diferents QRs.

Primera actividad dirigida de Emilia Alcaraz Delgado al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podran practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen.  NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

Primera actividad dirigida de Emilia Alcaraz Delgado al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podran practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen. NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

CASTELLANO: segunda actividad de Emilia Alcaraz Delgado dirigida al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podrán practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen.  NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

CASTELLANO: segunda actividad de Emilia Alcaraz Delgado dirigida al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podrán practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen. NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

CASTELLANO: Primera actividad dirigida al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podran practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen.  NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

CASTELLANO: Primera actividad dirigida al alumnado del úlltimo curso de Educación Infantil y de Primero de Primaria, con la que podran practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir de la observación de una imagen. NOTA: Los alumnos podran realizar la lectura con letra mayúscula y manuscrita.

Us presentem la mostra d’activitats de la sèrie QR per als més petits… I, per què no ?, creada per l'Emilia Lacaraz Delgado i adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Cicle Inicial. La novetat d’aquests jocs és la necessitat d’utilitzar un dispositiu mòbil, per poder realitzar la lectura de paraules o frases que amaguen els diferents QRs. L’alumne haurà d’acostar un mòbil o una tauleta al Sr. QR i, un cop llegit el contingut, resoldre l’exercici.

Us presentem la mostra d’activitats de la sèrie QR per als més petits… I, per què no ?, creada per l'Emilia Lacaraz Delgado i adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Cicle Inicial. La novetat d’aquests jocs és la necessitat d’utilitzar un dispositiu mòbil, per poder realitzar la lectura de paraules o frases que amaguen els diferents QRs. L’alumne haurà d’acostar un mòbil o una tauleta al Sr. QR i, un cop llegit el contingut, resoldre l’exercici.

NOVEDADES AULA P.T.: BLOQUE 2 COMPRENSIÓN DE FRASES EN CATALÁN

NOVEDADES AULA P.T.: BLOQUE 2 COMPRENSIÓN DE FRASES EN CATALÁN

CASTELLANO: Primera actividad de la serie “Quién hace qué ? ” de Emilia Alcaraz Delgado dirigida al alumnado de ciclo inicial, aunque también se podría introducir en el último curso de Educación Infantil, con la que podrán practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir del tema central de los oficios y profesiones. También podrán aprender vocabulario específico sobre el tema.  NOTA: Los alumnos podrán realizar la lectura con letra mayúscula, ligada o de imprenta.

CASTELLANO: Primera actividad de la serie “Quién hace qué ? ” de Emilia Alcaraz Delgado dirigida al alumnado de ciclo inicial, aunque también se podría introducir en el último curso de Educación Infantil, con la que podrán practicar la comprensión lectora de pequeñas frases, a partir del tema central de los oficios y profesiones. También podrán aprender vocabulario específico sobre el tema. NOTA: Los alumnos podrán realizar la lectura con letra mayúscula, ligada o de imprenta.

Pinterest
Buscar