Els nostres Projectes: Identitat de Marca

Aportem coherència i diferenciació visual. Avui en dia les marques interactuen amb els clients i la resta de públics (stakeholders) en múltiples ocasions i llocs diversos. Per això és bàsic seguir els paràmetres que marca l’estratègia i definir una forta, coherent i diferenciada identitat visual en tots els suports.
4 Pines155 Seguidores
SPOTS OCINE Disseny, plantejament, estratègia, creativitat i producció de diversos spots per la cadena de cinemes Ocine. En tots ells un gran repte per aconseguir comunicar i copsar l'atenció de l'usuari en poc més de 30 segons.

SPOTS OCINE Disseny, plantejament, estratègia, creativitat i producció de diversos spots per la cadena de cinemes Ocine. En tots ells un gran repte per aconseguir comunicar i copsar l'atenció de l'usuari en poc més de 30 segons.

Packaging GALETES TRIAS  Disseny de diferents projectes de Packaging per la Marca Galetes Trias. Llaunes, caixes i faixes petit format, així com diferents dissenys adaptats als mercats de cada producte.

Packaging GALETES TRIAS Disseny de diferents projectes de Packaging per la Marca Galetes Trias. Llaunes, caixes i faixes petit format, així com diferents dissenys adaptats als mercats de cada producte.

Kin Cosmetics  El sector cosmètic és exigent i variat. Catàlegs, company profiles, spots, motion graphics, il·lustracions, sales folders, packagings d'allò més complexes...

Kin Cosmetics El sector cosmètic és exigent i variat. Catàlegs, company profiles, spots, motion graphics, il·lustracions, sales folders, packagings d'allò més complexes...

Calendaris La Fageda  Una marca com La Fageda sempre ha apostat per una imatge de marca propera i casolana, simple però emotiva, i que sempre transmeti artesania i qualitat. En el cas que us presentem La Fageda ens va encarregar el·laborar un calendari amb 4 visuals per a 4 estacions, amb un producte que encaixés, sense deixar de perdre l'essència de la marca.

Calendaris La Fageda Una marca com La Fageda sempre ha apostat per una imatge de marca propera i casolana, simple però emotiva, i que sempre transmeti artesania i qualitat. En el cas que us presentem La Fageda ens va encarregar el·laborar un calendari amb 4 visuals per a 4 estacions, amb un producte que encaixés, sense deixar de perdre l'essència de la marca.

Pinterest
Buscar