Pinterest • El catálogo global de ideas

Els nostres Projectes: Identitat de Marca

Aportem coherència i diferenciació visual. Avui en dia les marques interactuen amb els clients i la resta de públics (stakeholders) en múltiples ocasions i llocs diversos. Per això és bàsic seguir els paràmetres que marca l’estratègia i definir una forta, coherent i diferenciada identitat visual en tots els suports.
4 Pines154 Seguidores

Kin Cosmetics El sector cosmètic és exigent i variat. Catàlegs, company profiles, spots, motion graphics, il·lustracions, sales folders, packagings d'allò més complexes...

2
2

NEORG - Kin Cosmetics

neorgsite.com

SPOTS OCINE Disseny, plantejament, estratègia, creativitat i producció de diversos spots per la cadena de cinemes Ocine. En tots ells un gran repte per aconseguir comunicar i copsar l'atenció de l'usuari en poc més de 30 segons.

1

Pin enviado desde

vimeo.com

Packaging GALETES TRIAS Disseny de diferents projectes de Packaging per la Marca Galetes Trias. Llaunes, caixes i faixes petit format, així com diferents dissenys adaptats als mercats de cada producte.

Pin enviado desde

neorgsite.com

Calendaris La Fageda Una marca com La Fageda sempre ha apostat per una imatge de marca propera i casolana, simple però emotiva, i que sempre transmeti artesania i qualitat. En el cas que us presentem La Fageda ens va encarregar el·laborar un calendari amb 4 visuals per a 4 estacions, amb un producte que encaixés, sense deixar de perdre l'essència de la marca.

Pin enviado desde

neorgsite.com