Pinterest • El catálogo global de ideas

Els nostres Projectes: Estratègia de Marca

Un bon anàlisis situacional i la definició d’una estratègia clara és clau per determinar totes les accions a emprendre i com dur-les a terme per aconseguir un avantatge competitiu sostenible en el temps i crear valor de marca. En aquesta àrea us podem assessorar en: Brand Audit (Auditoria de marca) Estratègia marca (Visió, missió, valors, personalitat, posicionament) Arquitectura de marca Naming Strapline (eslògan)
4 Pines154 Seguidores

Imatge Corporativa Giorquestra Una de les feines més complicades és el·laborar la imatge d'un empresa, d'una organització, d'un producte... La conjunció dels aspectes clàssics i els moderns fan d'aquesta imatge un equilibri correcte que ha quallat ràpidament amb el públic d'aquest sector.

1

Pin enviado desde

neorgsite.com

Concurs 2013 Patronat de Turisme de la Costa Brava Enguany, a NEORG ens vàrem tornar a presentar a la licitació per la nova imatge i conceptualització per el Patronat de Turisme de la Costa Brava, que no vàrem guanyar. Vista, oïda, olfacte, gust i tacte... 5 sentits que t’ofereix el territori Costa Brava i Pirineu de Girona perquè visquis la teva experiència.

Pin enviado desde

neorgsite.com

New Concept Graf Ibérica Projecte de reposicionament de marca. El Tag Line "soluciones ecológicas para tu economia" és el nou concepte estratègic sobre el qual es dissenyaràn les futures accions de màrqueting.

Pin enviado desde

neorgsite.com

Company Profile Sant Aniol Disseny, estructuració, estil, conceptualització... una peça gràfica que ajudará a Sant Aniol en el seu camí cap a l'exportació per presentar a la resta del món la qualitat de l'aigua amb segell d'identita Garrotxa.

Pin enviado desde

neorgsite.com