Els nostres Projectes: Estratègia de Marca

Un bon anàlisis situacional i la definició d’una estratègia clara és clau per determinar totes les accions a emprendre i com dur-les a terme per aconseguir un avantatge competitiu sostenible en el temps i crear valor de marca. En aquesta àrea us podem assessorar en: Brand Audit (Auditoria de marca) Estratègia marca (Visió, missió, valors, personalitat, posicionament) Arquitectura de marca Naming Strapline (eslògan)
Imatge Corporativa Giorquestra   Una de les feines més complicades és el·laborar la imatge d'un empresa, d'una organització, d'un producte... La conjunció dels aspectes clàssics i els moderns fan d'aquesta imatge un equilibri correcte que ha quallat ràpidament amb el públic d'aquest sector.

Imatge Corporativa Giorquestra Una de les feines més complicades és el·laborar la imatge d'un empresa, d'una organització, d'un producte... La conjunció dels aspectes clàssics i els moderns fan d'aquesta imatge un equilibri correcte que ha quallat ràpidament amb el públic d'aquest sector.

Concurs 2013 Patronat de Turisme de la Costa Brava  Enguany, a NEORG ens vàrem tornar a presentar a la licitació per la nova imatge i conceptualització per el Patronat de Turisme de la Costa Brava, que no vàrem guanyar.  Vista, oïda, olfacte, gust i tacte... 5 sentits que t’ofereix el territori Costa Brava i Pirineu de Girona perquè visquis la teva experiència.

Concurs 2013 Patronat de Turisme de la Costa Brava Enguany, a NEORG ens vàrem tornar a presentar a la licitació per la nova imatge i conceptualització per el Patronat de Turisme de la Costa Brava, que no vàrem guanyar. Vista, oïda, olfacte, gust i tacte... 5 sentits que t’ofereix el territori Costa Brava i Pirineu de Girona perquè visquis la teva experiència.

New Concept Graf Ibérica   Projecte de reposicionament de marca. El Tag Line "soluciones ecológicas para tu economia" és el nou concepte estratègic sobre el qual es dissenyaràn les futures accions de màrqueting.

New Concept Graf Ibérica Projecte de reposicionament de marca. El Tag Line "soluciones ecológicas para tu economia" és el nou concepte estratègic sobre el qual es dissenyaràn les futures accions de màrqueting.

Company Profile Sant Aniol  Disseny, estructuració, estil, conceptualització... una peça gràfica que ajudará a Sant Aniol en el seu camí cap a l'exportació per presentar a la resta del món la qualitat de l'aigua amb segell d'identita Garrotxa.

Company Profile Sant Aniol Disseny, estructuració, estil, conceptualització... una peça gràfica que ajudará a Sant Aniol en el seu camí cap a l'exportació per presentar a la resta del món la qualitat de l'aigua amb segell d'identita Garrotxa.

Pinterest
Buscar