COMUNICACIO-Assertivitat

7 Pines5 Seguidores
10 Consejos para fomentar la asertividad entre tus alumnos

10 Consejos para fomentar la asertividad entre tus alumnos

Divertido ejemplo sobre cómo nos comunicamos en el trabajo. Consecuencias de ser pasivo, agresivo y asertivo. Si somos pasivos vulneran nuestros derechos y s...

Assertivitat

Assertivitat

El poder del llenguatge no verbal

Tipus comunicació

Tipus comunicació

15/04/2015 Aquest és un llibre de psicologia quotidiana i habilitats socials, pensat per a tothom que vulgui apropar-se al món de l'assertivitat, la comunicació amb els altres i el coneixement d'un mateix i dels altres, i estigui disposat a fer-ho amb una bona dosi d'humor i un cert grau d'ironia.  Seguint les vivències de tres personatges principals, les seves famílies i els seus coneguts, el lector podrà conèixer i entrenar noves maneres d'enfrontar la seva vida.

15/04/2015 Aquest és un llibre de psicologia quotidiana i habilitats socials, pensat per a tothom que vulgui apropar-se al món de l'assertivitat, la comunicació amb els altres i el coneixement d'un mateix i dels altres, i estigui disposat a fer-ho amb una bona dosi d'humor i un cert grau d'ironia. Seguint les vivències de tres personatges principals, les seves famílies i els seus coneguts, el lector podrà conèixer i entrenar noves maneres d'enfrontar la seva vida.

#comunicacio #marketing #assertivitat

#comunicacio #marketing #assertivitat

Pinterest
Buscar