Pinterest • El catálogo global de ideas

Tercera activitat de la sèrie “Petites Lectures 6” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar la comprensió lectora de petites frases, a partir de la observació d’una imatge. NOTA: Els alumnes podran realitzar la lectura amb lletra de pal i lligada.

5

Petites lectures-6 (3) | recursos web

blocs.xtec.cat

jocs de llengua

4

llengua

xtec.cat

Material estructurat dificultats lectura

2

Material estructurat dificultats lectura

calameo.com

Acabar frases

2

Guardado por

SEFA ESPINACH

FRUITS DE TARDOR: LECTO-ESCRIPTURA

1

FRUITS DE TARDOR: LECTO-ESCRIPTURA

plus.google.com

Primera activitat de la sèrie “Petites Lectures 3”, creada per l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar la comprensió lectora de petites frases. NOTA: Els alumnes podran realitzar la lectura amb lletra de pal i lligada.

1

recursos web | © EMILIA ALCARAZ DELGADO

blocs.xtec.cat

Primera activitat de la sèrie “Lletra a lletra” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”. Amb aquest joc, podran practicar i memoritzar la situació de les lletres en el teclat. Es tracta d’una activitat pensada per treballar de forma individual, encara que la primera part es pot introduir amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe. Els nens i nenes podran triar entre les opcions:

1

Lletra a lletra. Vocals + P | recursos web

blocs.xtec.cat

Poema ELS PATGES

1

Guardado por

SEFA ESPINACH

Lectura i comprensió by silvia via slideshare

Lectura i comprensió

slideshare.net

vocabulari catala primaria - Buscar con Google

Pin enviado desde

slideshare.net