Pinterest • El catálogo global de ideas

Primera activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado de la sèrie “Les primeres consonants. Llegeix ” adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”. És una activitat ideal per treballar tant amb la pissarra digital com amb tot el grup-classe.

4

recursos web | © EMILIA ALCARAZ DELGADO

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar l’escriptura i comprensió lectora de petites frases, descobrint un missatge secret. Els nens i nenes hauran de desxifrar el contingut del missatge, a partir de la icona que representa el seu so, practicant d’aquesta manera la correspondència so-grafia. En una primera fase amb ajut (visualitzant la lletra que s’amaga a sota la icona). Les…

3
1

Missatge secret (1) | recursos web

blocs.xtec.cat

Segona activitat de la sèrie “De pal a lligada vocals + P, L de l'Emilia Alcaraz Delgado ” adreçada a l’últim curs d’Educació infantil i a primer de primària. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”, “L” i es fa relacionar els alumnes la imatge amb la grafia en lletra de pal i lligada. Es pot treballar amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe o bé de forma individual.

3
1

De pal a lligada vocals + P, L | recursos web

blocs.xtec.cat

jocs per treballar la consciència fonològica

2

seesantmarti-activitats - Consciència fonològica

seesantmarti-activitats.wikispaces.com

Abecedari

2

2.-LLENGUA CATALANA | Sala de mestres

blocs.xtec.cat

PEQUEfelicidad: APRENDER A LEER Y ESCRIBIR CON EL MÉTODO MONTESSORI: 12 PROYECTOS DIY GENIALES

1

APRENDER A LEER Y ESCRIBIR CON EL MÉTODO MONTESSORI: 12 PROYECTOS DIY GENIALES

pequefelicidad.com

COMPRENSIÓ DE FRASES I CONCEPTES

1

COMPRENSIÓ DE FRASES I CONCEPTES

es.calameo.com

COMPRENSIÓ DE FRASES I CONCEPTES

1

COMPRENSIÓ DE FRASES I CONCEPTES

es.calameo.com

Activitat creada per l'Emilia Alcaraz pensada per a l’alumnat d'Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que podran ampliar i treballar el vocabulari de les fruites. També és adient per a alumnat nouvingut Es tracta d’una activitat tipus penjat, en la que els nens i nenes hauran de completar la paraula, abans que desapareguin totes les pomes.

1

El penjat de les fruites | recursos web

blocs.xtec.cat

Lletres per confegir (pal i lligada)

1

Pin enviado desde

blocs.xtec.cat