Cistelles

8 Pines113 Seguidores
Vitamina C a dojo

Vitamina C a dojo

Cistella infantil:   Selecció de fruita i verdura ecològiques segons les recomanacions de Cristina Bedmar, nutricionista de la Fundació Pere Mata i professora associada de la Universitat Rovira i Virgili.

Cistella infantil: Selecció de fruita i verdura ecològiques segons les recomanacions de Cristina Bedmar, nutricionista de la Fundació Pere Mata i professora associada de la Universitat Rovira i Virgili.

Cistella x empreses:   La cistella d'empresa està formada per una selecció de fruita ecològica, fresca i de temporada, especialment escollida per poder-se menjar fàcilment i a qualsevol lloc.

Cistella x empreses: La cistella d'empresa està formada per una selecció de fruita ecològica, fresca i de temporada, especialment escollida per poder-se menjar fàcilment i a qualsevol lloc.

Cistella amanides:  La cistella Amanides està formada per una selecció dels millors ingredients de temporada per a les teves millors amanides, amb el nostre compromís de qualitat i frescor.

Cistella amanides: La cistella Amanides està formada per una selecció dels millors ingredients de temporada per a les teves millors amanides, amb el nostre compromís de qualitat i frescor.

Cistella calçotada:  El poc fred i les pluges de novembre han endarrerit l'inici de la temporada. Una mica més tard de l'habitual hem começat a collir-los i són fantàstics. Bona calçotada!

Cistella calçotada: El poc fred i les pluges de novembre han endarrerit l'inici de la temporada. Una mica més tard de l'habitual hem começat a collir-los i són fantàstics. Bona calçotada!

Cistella mixta: La cistella mixta està formada per una selecció de verdura i fruita orgànica, fresca i de temporada, amb el nostre compromís de qualitat.

Cistella mixta: La cistella mixta està formada per una selecció de verdura i fruita orgànica, fresca i de temporada, amb el nostre compromís de qualitat.

Cistella de fruita:  Ideal per una dieta equilibrada i variada amb els aliments obtinguts de cultius tradicionals.

Cistella de fruita: Ideal per una dieta equilibrada i variada amb els aliments obtinguts de cultius tradicionals.

Cistella de verdura:   Ideal per a una dieta equilibrada, sana i nutritiva. Aliments amb tot el seu sabor i totes les seves propietat íntegres.

Cistella de verdura: Ideal per a una dieta equilibrada, sana i nutritiva. Aliments amb tot el seu sabor i totes les seves propietat íntegres.

Pinterest
Buscar