Cistelles

8 Pines111 Seguidores

Cistella mixta: La cistella mixta està formada per una selecció de verdura i fruita orgànica, fresca i de temporada, amb el nostre compromís de qualitat.

pin 2
heart 3

Cistella de fruita: Ideal per una dieta equilibrada i variada amb els aliments obtinguts de cultius tradicionals.

pin 2
heart 1

Cistella de verdura: Ideal per a una dieta equilibrada, sana i nutritiva. Aliments amb tot el seu sabor i totes les seves propietat íntegres.

heart 1

Cistella infantil: Selecció de fruita i verdura ecològiques segons les recomanacions de Cristina Bedmar, nutricionista de la Fundació Pere Mata i professora associada de la Universitat Rovira i Virgili.

Cistella x empreses: La cistella d'empresa està formada per una selecció de fruita ecològica, fresca i de temporada, especialment escollida per poder-se menjar fàcilment i a qualsevol lloc.

heart 2

Cistella amanides: La cistella Amanides està formada per una selecció dels millors ingredients de temporada per a les teves millors amanides, amb el nostre compromís de qualitat i frescor.

heart 1

Cistella calçotada: El poc fred i les pluges de novembre han endarrerit l'inici de la temporada. Una mica més tard de l'habitual hem começat a collir-los i són fantàstics. Bona calçotada!

heart 1

Vitamina C a dojo

Pinterest • El catálogo global de ideas
Search