The Ecomo Home. Location: Franschhoek, South Africa; architect: Pietro Russo – Ecomo; client: Acacia; photographs: Pietro Russo; year: 2010

The Ecomo Home / Pietro Russo

The Ecomo Home. Location: Franschhoek, South Africa; architect: Pietro Russo – Ecomo; client: Acacia; photographs: Pietro Russo; year: 2010

Una casa moderna ¡y radiante! https://www.homify.com.mx/libros_de_ideas/37132/una-casa-moderna-y-radiante

¡Esta casa en Guadalajara es fantástica!

Una casa moderna ¡y radiante! https://www.homify.com.mx/libros_de_ideas/37132/una-casa-moderna-y-radiante

make it fit (how big does it really need to be, after all?): Casa Cher (Mar Azul, provincia de Buenos Aires, Argentina) by BAK Arquitectos.

Casa Cher - BAK Arquitectos / BAK Architects

make it fit (how big does it really need to be, after all?): Casa Cher (Mar Azul, provincia de Buenos Aires, Argentina) by BAK Arquitectos.

Proponer alternativas que garanticen la supervivencia de los entornos naturalesMar Azul es un lugar que conocemos hace muchos años por esa razón cuando en el...

Inspired to create a home to be experienced by all five senses, the Beaumont concrete house evolved as an exploration project. The design, understated, is situated in a mixed use neighborhood where residential duplexes coexist with small to midsize industrial buildings.

Gallery of The Beaumont House / Henri Cleinge - 4

Inspired to create a home to be experienced by all five senses, the Beaumont concrete house evolved as an exploration project. The design, understated, is situated in a mixed use neighborhood where residential duplexes coexist with small to midsize industrial buildings.

En medio del bosque

En medio del bosque

Covadonga Hernández ha creado un refugio colmado de buenos materiales y extraordinarios detalles que consiguen una estancia cálida en esta residencia.

Esta residencia resguarda los sueños de una familia que deseaba un espacio para compartir largos días soleados.

Casa en Valle de Bravo por Luciano Gerbilsky

Esta residencia resguarda los sueños de una familia que deseaba un espacio para compartir largos días soleados.

Pinterest
Buscar