Pinterest • El catálogo global de ideas

Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil i Cicle Incial, amb el que els nostres alumnes podran realitzar sumes, amb quantitats fins a 10. Els nens i nenes podran realitzar sumes en horitzontal de manera directa o inversa, amb l’ajut de suport visual.

1

Sumes | recursos web

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat dels primers curs d’Educació Infantil. Ajudarà als nostres infants a agafar domini del ratolí. També aprendran a relacionar les parts del cos, amb la peça de roba adient. Els nens i nenes passaran una bona estona vestint la castanyera. Li hauran de posar la camisa, la faldilla, el davantal, el mocador i el mocador. Poden triar entre les diferents peces que hi ha als penja-robes o als calaixos.

1

L’armari de la castanyera | recursos web

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, on podran practicar l’escriptura i comprensió lectora de petites frases. Les frases introdueixen un vocabulari molt bàsic, estan acompanyades d’il·lustracions i estan escrites en lletra de pal, per facilitar-ne la comprensió.

1

Frases | recursos web

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, on podran practicar la comprensió lectora de petites frases. Els alumnes podran realitzar la lectura amb lletra de pal i lligada.

1

Petites lectures-6 (1) | recursos web

blocs.xtec.cat

Activitat creada per l'Emilia Alcaraz. Per començat, cal clicar la bandera verda. Els nens i nenes hauran de portar al conillet a cada pastanaga, amb l’ajut de les tecles de cursor. Un cop s’hagi menjat la pastanaga, desapareixerà la tanca més propera, per tal que el conillet pugui avançar. NOTA: Hauran d’evitar tocar les parets del laberint. Si en el seu desplaçament, hi xoquen, s’anotarà un punt al marcador. El joc haurà acabat, quan arribi al logo de Recursos web (R).

Pin enviado desde

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil i del Cicle Inicial Primària, amb la que podran assolir el vocabulari de les fruites més conegudes. Està dividida en tres apartats: Llegir, escriure i classificar.

Fruitem | recursos web

blocs.xtec.cat

Aquesta és la tercera activitat creada per l'Emilia Alcaraz per commemorar el centenari dels gegants vells de la vila de Molins de Rei. Aquest joc està adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i el del Cicle Inicial, els infants podran ampliar i treballar el vocabulari dels gegants i la Festa Major de Molins de Rei. Es tracta d’una activitat tipus penjat, en la que els nens i nenes hauran de completar la paraula, abans que desapareguin tots els escuts.

El penjat dels gegants | recursos web

blocs.xtec.cat

El Camell és un dels personatges més importants de la Festa Major de Molins de Rei. Els més petits li entreguen el seu xumet, quan ja no el fan servir. Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil, amb la que podran treballar el concepte de quantitat, amb els nombres fins al 10. En aquest joc, els nostres alumnes hauran d’arrossegar la boleta fins a l’anella que tingui el número de xumets que s’hi indica.

Xumets | recursos web

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz de suma, adreçada als curs de P-5. Les quantitats arriben fins el 9. Els nens i nenes hauran de completar les magdalenes, segons el resultat de cada suma. A continuació, hauran d’escriure el total de l’operació i comprovar que ho han fet bé. NOTA: El personatge del gosset està pensat per poder eliminar les magdalenes, en el cas que n’agafin de més. També es pot utilitzar per premiar, els que facin bé una suma, podran donar-li una magdalena al gos.

Suma | recursos web

blocs.xtec.cat

Activitat de l'Emilia Alcaraz adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil i Cicle Incial, amb el que els nostres alumnes podran realitzar restes, amb quantitats fins a 10. Els nens i nenes podran realitzar restes en horitzontal de manera directa o inversa, amb l’ajut de suport visual.

Restes | recursos web

blocs.xtec.cat