Poemas

4 Pins
 3y
Collection by
a person holding their hands in front of the cover of a book, titled poema del teu nadal
Poema del teu Nadal de Joan Martínez Porcell | Libros de Blurb España
Poema del teu Nadal és un text inèdit, lluminós, carregat de força i bellesa. Ací trobem un bon nombre de suggeriments fecunds i plens de vida que ens poden ajudar a descobrir el misteri de Déu en les nostres vides. La poesia de Joan Martínez Porcell s’inscriu en la poesia religiosa popular.
an image of a man laying down with his head on the back of a statue
Llengua de Foc de Joan Martínez Porcell | Libros de Blurb España
Joan Martínez Porcell és recor de la Basílica de la Mercè. Llengua de foc és un veritable pregó de Pentecosta i un cant a l'obra de l'Esperit Sant en el nostre cor. Llengua de foc esdevé un bell cant a l'acció del Esperit que il.lumina el nostre racó fosc -la nostra darrera solitud- i ens converteix en temples vius de Déu.
two birds flying over the ocean on a clear day
Alè de llibertat de Joan Martínez Porcell | Libros de Blurb España
Alè de llibertat és un poema de lloança a la llibertat dels fills de Déu. Joan Martínez és actualment rector de la Basília de la Mercè, La poesia de Joan Martínez s'inscriu en la poesia popular religiosa. Una clara passió per la natura i el desig que la paraula signifiqui més enllà d'ella mateixa ha forjat un estil propi, conceptual, carregat de sentit i a la vegada popular que vol harmonitzar el concepte i la metàfora per tal de comunicar emoció a les preguntes més existencials
two pink and yellow flowers with green leaves in the backgroung, close up
Perles de Joan Martínez Porcell | Libros de Blurb España
Las imágenes y las palabras pueden unirse para formar un todo con sentido. Aquí encontrarás imágenes sugerentes que hablan por ellas mismas.