Pinterest • El catálogo global de ideas

Bitola, és un municipi de la República de Macedonia, que constitueix una de les divisions administratives del país.

3

Guardado por

Corina

Skopje és la capital de la República de Macedònia, la ciutat que es troba al cor de la península dels Balcans, a la cruïlla de les comunicacions importants, una ciutat amb una tradició de 2000 anys d'antiguitat.

1

Pin enviado desde

topdreamer.com

Asamblea de la República de Macedonia

1

Asamblea de la República de Macedonia

es.wikipedia.org

El terreny és majoritàriament muntanyós, situat entre les muntanyes Šar i les planures Osogovske al voltant de la vall del riu Vardar. Tres grans llacs (llac Ohrid, llac Prespa i llac Doiran) es troben a la frontera meridional de la República, dividits per la frontera amb Albània i Grècia.

República de Macedònia - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ca.wikipedia.org

La Creu del Mil·lenni és una estructura de 66 metres d'altura situat en la cima de la muntanya Vodno a Skopje, República de Macedonia,1 es tracta de la creu més alta del món. Va ser construïda per a servir com un monument als 2.000 anys de cristianisme en Macedònia i en el món.

Pin enviado desde

diarioeldia.cl

Skopje: és la capital i la ciutat més gran de la República de Macedònia. Té 506.926 habitants, que equival a més d'una quarta part de la població total del país. Skopje es troba a 42° 0′ N 21° 26′ E i es localitza en la part més alta del riu Vardar.

1

Guardado por

Gabriel Flores Landete

es una pequeña ciudad pintoresca en Macedonia, uno de los museos de vida de las regiones. Es el asiento de Kratovo Municipio. Se encuentra en la ladera occidental del Monte Osogovo a una altitud de 600 metros (2.000 pies) sobre el nivel del mar. Tener un clima suave y agradable, que se encuentra en el cráter de un volcán extinto. Es famoso por sus puentes.

Guardado por

Maria Morant

Puente de piedra: es un puente sobre el río Vardar en Skopie, la capital de la República de Macedonia. El puente es considerado un símbolo de Skopie y es el elemento principal del escudo de armas de la ciudad, que a su vez se incorpora en la bandera de la ciudad.

Pin enviado desde

google.es

Nikola Gruevski, el actual primer ministro de Macedonia.

Pin enviado desde

en.wikipedia.org

La República de Macedònia, localitzada a la península balcànica al sud-est d'Europa, ofereix moltes atraccions relacionades amb la seva història religiosa. Precisament, una d'elles és el Monestir de Sant Naum que es troba a la vora del llac Ohrid, prop de la frontera amb Albània.

Guardado por

Silvana