Pinterest • El catálogo global de ideas

Bitola, és un municipi de la República de Macedonia, que constitueix una de les divisions administratives del país.

pin 3

Skopje és la capital de la República de Macedònia, la ciutat que es troba al cor de la península dels Balcans, a la cruïlla de les comunicacions importants, una ciutat amb una tradició de 2000 anys d'antiguitat.

pin 1

Asamblea de la República de Macedonia

pin 1

El terreny és majoritàriament muntanyós, situat entre les muntanyes Šar i les planures Osogovske al voltant de la vall del riu Vardar. Tres grans llacs (llac Ohrid, llac Prespa i llac Doiran) es troben a la frontera meridional de la República, dividits per la frontera amb Albània i Grècia.

La Creu del Mil·lenni és una estructura de 66 metres d'altura situat en la cima de la muntanya Vodno a Skopje, República de Macedonia,1 es tracta de la creu més alta del món. Va ser construïda per a servir com un monument als 2.000 anys de cristianisme en Macedònia i en el món.

Skopje: és la capital i la ciutat més gran de la República de Macedònia. Té 506.926 habitants, que equival a més d'una quarta part de la població total del país. Skopje es troba a 42° 0′ N 21° 26′ E i es localitza en la part més alta del riu Vardar.

heart 1

es una pequeña ciudad pintoresca en Macedonia, uno de los museos de vida de las regiones. Es el asiento de Kratovo Municipio. Se encuentra en la ladera occidental del Monte Osogovo a una altitud de 600 metros (2.000 pies) sobre el nivel del mar. Tener un clima suave y agradable, que se encuentra en el cráter de un volcán extinto. Es famoso por sus puentes.

Puente de piedra: es un puente sobre el río Vardar en Skopie, la capital de la República de Macedonia. El puente es considerado un símbolo de Skopie y es el elemento principal del escudo de armas de la ciudad, que a su vez se incorpora en la bandera de la ciudad.

Nikola Gruevski, el actual primer ministro de Macedonia.

La República de Macedònia, localitzada a la península balcànica al sud-est d'Europa, ofereix moltes atraccions relacionades amb la seva història religiosa. Precisament, una d'elles és el Monestir de Sant Naum que es troba a la vora del llac Ohrid, prop de la frontera amb Albània.