Pinterest • El catálogo global de ideas

BRASIL CAPPUCCINO Detta är en riktigt skön hängstol som kommer ifrån den bästa siestans land Brasilien. Brasil är en riktig "king size" hängstol. Dess tyg är hela 130 cm brett och 160 cm långt - och därför nästan lika stor som en klassisk brasiliansk hängmatta. Ändarna är förstärkta och själva tyget är extra tjockt vilket gör den riktigt slitstark. Vi rekommenderar en upphängningshöjd på minst 220 cm.

3

PALOMA OLIVE HÄNGSTOL PALOMA OLIVE är en elegant hängstol i moderna färger som passar lika bra inne som ute. Paloma Olive är en hängstol i mjuk bomull som är gjord i Colombia. Den har traditionella flätade rep på ändarna och förstärkta kanter och är en hängstol i toppkvalité. En eller två vuxna eller flera barn får plats i hängstolen. Tygytan är hela 160x115 cm! Paloma Olive finns även som hängmatta.

2
1

CASERA HÄNGSTOL Casera är en ekologisk hängstol i vackra, jordnära färger. Den passar bra både att ha inom -och utomhus. Färgerna gör att den smälter in fint i de flesta miljöer. Casera hängstol är riktigt stor och bekväm. Casera är en prisvärd ekologisk hängstol i hög kvalité där bomullen kommer från certifierade odlingar. Casera finns även som familje-hängmatta, dubbel-hängmatta och lounger.

1

RÖD CAROLINA HÄNGSTOL Carolina hängstol är vävd i ett annorlunda mönster i läckra färgkombinationer. Den har de traditionellaflätade varptrådarna som är typiskt för Colombianska hängstolar. Tillverkad i 100% bomull i Colombia. Carolina finns även som hängmatta.

1

BRASIL NATURVIT Detta är en riktigt skön hängstol som kommer ifrån Brasilien. Brasil är en ganska stor hängstol med en tygarea på hela 130 cm x 160 cm. Ändarna är förstärkta och själva tyget är extra tjockt vilket gör den riktigt slitstark. Vi rekommenderar en upphängningshöjd på minst 220 cm.

1

BRASIL BLACK Detta är en riktigt skön hängstol som kommer ifrån den bästa siestans land Brasilien. Brasil är en riktig "king size" hängstol. Dess tyg är hela 130 cm brett och 160 cm långt - och därför nästan lika stor som en klassisk brasiliansk hängmatta. Ändarna är förstärkta och själva tyget är extra tjockt vilket gör den riktigt slitstark. Vi rekommenderar en upphängningshöjd på minst 220 cm.

HAVANNA FUEGO HÄNGSTOL Havanna är en hängstol i starka färger som inte bara är mjuk och skön utan också slitstark och vattentät. Den är tillverkad av det patenterade materialet EllTex, det betyder att du kan ha den ute året runt.

GUL CAROLINA HÄNGSTOL Carolina hängstol är vävd i ett annorlunda mönster i läckra färgkombinationer. Den har de traditionellaflätade varptrådarna som är typiskt för Colombianska hängstolar. Tillverkad i 100% bomull i Colombia. Carolina finns även som hängmatta.

DUBBEL GLOBO GRÖN Dubbel Globons ställning är av flera lager ihoplimmat väderbeständigt furu så att den är riktigt säker och robust. Vad som ingår: *Ställning *Sittdel (Globo) *Kuddar *Alla metaldelar och skruvar som behövs *Manual Det är mycket lätt att hooka av sittdelen från ställningen och hänga den direkt från taket inom (under vintern om man vill).

GRÖN CAROLINA HÄNGSTOL Carolina hängstol är vävd i ett annorlunda mönster i läckra färgkombinationer. Den har de traditionellaflätade varptrådarna som är typiskt för Colombianska hängstolar. Tillverkad i 100% bomull i Colombia. Carolina finns även som hängmatta.