Pinterest • El catálogo global de ideas

Visites per nadal

3 Pines11 Seguidores
de Foursquare

Centelles

FESTA DEL PI Una celebració antigues reminiscències de culte als arbres i de rituals pagans de fecundació relacionats amb el solstici d’hivern i amb la regeneració de la natura. La llegenda explica que santa Coloma va ser cremada a un pi, és per això que cada any es fa honor a la patrona de la vila: es va al bosc a buscar un pi pinyer i se li ofereix.

Pin enviado desde

foursquare.com

de Foursquare

Espinelves

FIRA DE L'AVET En un dels pocs pobles que encara conserven peces úniques de l’art romànic, cada any es celebra la fira d’avets més important i multitudinària de totes les que tenen lloc a Catalunya. Deu dies on la natura, l’artesania i els arbres de Nadal són els principals protagonistes. Data: Del 6 al 15 de desembre Horari: Festius: De 10:00 a 19:30 Laborals: De 10:00 a 17:00

Espinelves - Espanya

foursquare.com

de Foursquare

Plaça del Noi de Tona

PESSEBRE VIVENT A TONA! Si una cosa és ben típica del Nadal és el Pessebre Vivent de Tona. Enmig del bosquet de la falda del Castell, més de 200 persones donen vida a les escenes més típiques de la història de Jesús, i de com es treballava i vivia a l’època. La gran majoria d’escenes són renovades cada any, i en acabar el recorregut de les actuacions, s’obsequia als assistents a un tast de pa torrat amb botifarra! Així que no hi ha excusa per no anar-hi!!

Plaça del Noi de Tona

foursquare.com