Pinterest • El catálogo global de ideas

Moltes felicitats @barcelonaguialocal!! La teva foto és la guanyadora del concurs #My_BCNmoltmes by @Barcelona és molt més d'aquesta setmana amb tema #Firamodernistatrs by @barcelonaguialocal "Detall arrambador Casa Josep M. Coll i Bacardi (Casa Baumann), Terrassa #detalls #artsaplicades #modernisme #terrassa #Baumann #ceramica #flors"via @InstaReposts

1

Aquesta bonica foto de Sant Quirze de Pedret és la guanyadora d'aquesta setmana del concurs setmanal #My_BCNmoltmes_bergueda. Moltes gràcies @Luisa D.P. Guerrero Pérez ortega i tots els que heu participat i cada setmana ens ajudeu a mostrar que Barcelona és molt més!

1

Calella Ciutat Gegantera (maig 2013)

1

Palau #Maricel #Sitges #BCN #BCNmoltmes #modernism #culture #modernismo #cultura #turismo #tourism

1

Igers del Berguedà, igers turistes i caminants! Descobriu-nos els paisatges, els pobles, els camins i els racons d'aquesta comarca des del proper dissabte 13 Les Festes de la Baronia de Pinós. Etiquetes: #My_BCNmoltmes #BCNmoltmes #My_BCNmoltmes_bergueda. Fins el proper dimarts 16 de juliol!

Felicitats @ratrigo la teva màgica foto és la guanyadora de #My_BCNmoltmes d'aquesta setmana sobre el Vallès Oriental. Moltes felicitats.

Bon dia!! Avui ens despertem amb el nostre petit homenatge setmanal al guanyadr/-a del concurs d'instagram #My_BCNmoltmes. Aquesta setmana amb tema "Igualada" per celebrar el REC07. Moltes Felicitats @toniguix

Descobreix amb Instagram la platja que més t'agrada de la costa de la província de Barcelona per donar la benvinguda al bon temps! Etiqueta amb #BCNmoltmes #My_BCNmoltmes #My_BCNmoltmes_platges. D'entre tots els participants publicarem una imatge al nostre butlletí i xarxes socials. Tens fins el proper dimarts 11 de juny 2013.

Aquí tenim la foto gusnyadora del #My_BCNmoltmes #InstameetSitges Felicitats @Cesc Camí !! #Repost from @Cesc Camí with @repostapp

Aquesta és la foto guanyadora del #My_BCNmoltmes d'aquesta setmana, amb el tema #My_BCNmoltmes_vic. L'autor d'aquesta foto és @carlesriobo i és una fotografia molt original del Temple Romà de Vic. Moltes felicitats!!