Un vino de Protos, elegido mejor tinto español por la revista 'Decanter'

Un vino de Protos, elegido mejor tinto español por la revista 'Decanter'

Economía.- Bodegas Protos invertirá más de 2 millones de euros en la ampliación y mejora de su bodega en la DO Rueda - elEconomista.es

Economía.- Bodegas Protos invertirá más de 2 millones de euros en la ampliación y mejora de su bodega en la DO Rueda - elEconomista.es

"Bodegas Protos" në il Gusto  Në vitin 1927, guximi dhe dashuria e një grupi kultivuesish të hardhisë në një lokalitet të Spanjës , arritën që me përpjekjet e tyre të prodhonin një sërë verërash në kantinën “Bodegas Protos”. Sot, verërat e prodhuara nga kjo kantinë janë me famë ndërkombëtare dhe të nderuar me shumë çmime.  Cilësia dhe prestigji i kantinës u bë e njohur në vitet tetëdhjetë, në këtë kohë kjo zonë mori famë për rritjen e një hardhie, nga e cila dilte verë shumë e mirë.  Në…

"Bodegas Protos" në il Gusto Në vitin 1927, guximi dhe dashuria e një grupi kultivuesish të hardhisë në një lokalitet të Spanjës , arritën që me përpjekjet e tyre të prodhonin një sërë verërash në kantinën “Bodegas Protos”. Sot, verërat e prodhuara nga kjo kantinë janë me famë ndërkombëtare dhe të nderuar me shumë çmime. Cilësia dhe prestigji i kantinës u bë e njohur në vitet tetëdhjetë, në këtë kohë kjo zonë mori famë për rritjen e një hardhie, nga e cila dilte verë shumë e mirë. Në…

Bodegas Protos. Viñedo.

Bodegas Protos. Viñedo.

Bodegas Protos · Projects · Rogers Stirk Harbour + Partners

Bodegas Protos · Projects · Rogers Stirk Harbour + Partners

Bodegas Protos · Projects · Rogers Stirk Harbour + Partners

Bodegas Protos · Projects · Rogers Stirk Harbour + Partners

Bodegas Protos. Visita Peñafiel. A trendy life. #travel #viajes #bodegasprotos #bodegas #protos #peñafiel #wine #vino #lookconmoño #louisvuittonbag #relax #weekend #bloggerevent #fashionblogger #atrendylife www.atrendylifestyle.com

NUESTRA ESCAPADA DE ENOTURISMO EN RIBERA DEL DUERO

Bodegas Protos. Visita Peñafiel. A trendy life. #travel #viajes #bodegasprotos #bodegas #protos #peñafiel #wine #vino #lookconmoño #louisvuittonbag #relax #weekend #bloggerevent #fashionblogger #atrendylife www.atrendylifestyle.com

Bodegas Protos. Visita Peñafiel. A trendy life. #travel #viajes #bodegasprotos #bodegas #protos #peñafiel #wine #vino #lookconmoño #louisvuittonbag #relax #weekend #bloggerevent #fashionblogger #atrendylife www.atrendylifestyle.com

A DIFFERENT WEEKEND - BODEGAS PROTOS

Bodegas Protos. Visita Peñafiel. A trendy life. #travel #viajes #bodegasprotos #bodegas #protos #peñafiel #wine #vino #lookconmoño #louisvuittonbag #relax #weekend #bloggerevent #fashionblogger #atrendylife www.atrendylifestyle.com

Bodegas Protos. Visita Peñafiel. A trendy life. #travel #viajes #bodegasprotos #bodegas #protos #peñafiel #wine #vino #lookconmoño #louisvuittonbag #relax #weekend #bloggerevent #fashionblogger #atrendylife www.atrendylifestyle.com

A DIFFERENT WEEKEND - BODEGAS PROTOS

Bodegas Protos. Visita Peñafiel. A trendy life. #travel #viajes #bodegasprotos #bodegas #protos #peñafiel #wine #vino #lookconmoño #louisvuittonbag #relax #weekend #bloggerevent #fashionblogger #atrendylife www.atrendylifestyle.com

Bodegas Protos · Projects · Rogers Stirk Harbour + Partners

Bodegas Protos · Projects · Rogers Stirk Harbour + Partners

Pinterest
Buscar