PROBLEMATES 1: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil.  Els alumnes hauran de resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMATES 1: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil. Els alumnes hauran de resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMANTES 3: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil.  Els alumnes hauran de resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

PROBLEMANTES 3: Activitat de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil. Els alumnes hauran de resoldre problemes visuals de suma o resta (quantitats fins el 10), amb un contingut textual mínim, per facilitar la seva resolució. Aquests problemes també estan adreçats als nouvinguts.

zonaClic - activitats - Problemes de càlcul mental basats en "El quinzet" - 1

zonaClic - activitats - Problemes de càlcul mental basats en "El quinzet" - 1

zonaClic - activitats - Fem problemes del Quinzet amb la Formiga Matemàtica

zonaClic - activitats - Fem problemes del Quinzet amb la Formiga Matemàtica

Pinterest
Buscar