RESULTATS CONCURS HALLOWEEN

ESCOLA DE DANSA SOLSONA
Dibuixos guanyadors del 1er. Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona 2013
7 Pines26 Seguidores
CONCURS DE DIBUIX DE HALLOWEEN - GUANYADORS

CONCURS DE DIBUIX DE HALLOWEEN - GUANYADORS

Dibuix de la Categoria YOUTH, classificat en tercer lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 10 vots.   Júlia García.

Dibuix de la Categoria YOUTH, classificat en tercer lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 10 vots. Júlia García.

Dibuix de la Categoria YOUTH, classificat en segon lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 11 vots.   Sofiya Kulyk.

Dibuix de la Categoria YOUTH, classificat en segon lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 11 vots. Sofiya Kulyk.

Dibuix  guanyador de la Categoria YOUTH ,  del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 12 vots.   Clàudia Rafart.

Dibuix guanyador de la Categoria YOUTH , del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 12 vots. Clàudia Rafart.

Dibuix de la Categoria KIDS, classificat en tercer lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 7 vots.   Mía Plà.

Dibuix de la Categoria KIDS, classificat en tercer lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 7 vots. Mía Plà.

Dibuix de la Categoria KIDS, classificat en segon lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 8 vots.   Daniela Rovira.

Dibuix de la Categoria KIDS, classificat en segon lloc del 1er.Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 8 vots. Daniela Rovira.

Dibuix Guanyador Categoria KIDS (-9 anys) del 1er. Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb   14 Vots  .   Mar Giralte

Dibuix Guanyador Categoria KIDS (-9 anys) del 1er. Concurs de Halloween de l'Escola de Dansa Solsona. Amb 14 Vots . Mar Giralte

Pinterest
Buscar