Тајните на Пластелинот, книга на Рони Орен преведена во над 15 држави. Авторот е декан на факултетот за анимација во Тел Авив, продуцент и режисер. Фигурките што ги создава им помагаат на децата во развој на двигателните способности и можност да коструираат.

Тајните на Пластелинот, книга на Рони Орен преведена во над 15 држави. Авторот е декан на факултетот за анимација во Тел Авив, продуцент и режисер. Фигурките што ги создава им помагаат на децата во развој на двигателните способности и можност да коструираат.

instruccion filipinos kekse galletas schnecke snail caracol paper papel papier deko deco tisch table mesa

Caracol / Snail / Schnecke

instruccion filipinos kekse galletas schnecke snail caracol paper papel papier deko deco tisch table mesa

La classe della maestra Valentina: CON IL CARTONE PER L’IMBALLO SI PUO’ CREARE… le lumachine

La classe della maestra Valentina: CON IL CARTONE PER L’IMBALLO SI PUO’ CREARE… le lumachine

Csupa csiga (versek, mesék) - Napról napra óvoda

Csupa csiga (versek, mesék) - Napról napra óvoda

Pinterest
Buscar