Pinterest • El catálogo global de ideas

El clàssic de Marc Twain il·lustrat per Pablo Auladell

1

Las aventuras de Tom Sawyer

sextopiso.es

Una història de misteri orquestrada per personatges pintorescs i ambientada entre els anys trenta i l'actualitat. Una novel·la absorbent com només la Kate Morton sap fer-ho. Totes les famílies tenen secrets. I, per a algunes, només cal un esdeveniment per canviar-ho tot.

1

L ULTIM ADEU - KATE MORTON - 9788415961963, comprar el libro

casadellibro.com

Les dificultats d’afrontar l’absurd, de viure sense por i d’estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l’escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l’entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l’esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner.

1

Tot això ho faig perquè tinc molta por | Grup62

grup62.cat

En Marçal, un noi de vint-i-set anys surt de casa un dijous al vespre decidit a trobar el seu pare. La nit serà llarga. La recerca, intensa. Les amistats, perilloses. Què pot arribar a ocultar la gruixuda capa d'asfalt que ens aïlla de la foscor del subsòl? Què hi ha de cert i què és llegenda urbana en el laberint de vies, túnels i estacions?

1

La Magrana

magrana.cat

L’Enric, un enginyer auxiliar del cremallera de Núria, i la Joana, una cambrera que acaba fent de professora d’esquí, es coneixen a gairebé dos mil metres d’altitud, quan els «homes del tren» de la FMGP (Ferrocarriles de Montaña en Grandes Pendientes) estan construint l’obra d’enginyeria amb més metres d’altitud de tota la Península Ibèrica. Tot va bé, encara que en un moment determinat la guerra trenqui la placidesa relativa de les seves vides.

1

La filla de la neu | Grup62

grup62.cat

Bethy i Jennifer treballen al departament de redacció d' un diari. Les dues són molt amigues i sovint s'escriuen missatges per parlar de la seva vida personal. Lincoln O'neill és l'encarregat de llegir els missatges que s'escriuen a l'empresa. Les hauria d'haver advertit la primera vegada que van transgredir les normes? Pero les dues semblen molt maques... i li agraden molt... . Una història romàntica amb humor.

1

ENLAZADOS - RAINBOW ROWELL - 9788420483382, comprar el libro

casadellibro.com

En Germinal Ibarra és un policia perseguit pels rumors i la seva pròpia consciència. Fa tres anys que va demanar un trasllat fins a una comissaria a la Corunya on va demanar el trasllat després que la resolució del sonat cas de l’assassinat de la petita Amanda el convertís en l’heroi que ell mai no va voler ser ni va sentir que fos. Però el refugi i l’anonimat que pensava haver aconseguit es veu interromput quan una dona ingressada a l’hospital per lesions severes reclama la seva presència.

Abans de gairebé tot | Grup62

grup62.cat

Una novel·la coral i intimista, ambientada en una Nova York invernal i gèlida, on uns personatges desamparats s'enfronten al desencant de l'edat adulta.

La reina de las nieves, de Michael Cunningham

megustaleer.com

La meravellosa i rocambolesca historia de Topo, Ratita, Sapo i Tejón. Una evocació del ja clàssic "El viento en los sauces" de Kenneth Grahame

El regreso a los sauces

rocalibros.com

Una història sobre el background del poder i la narco-política instal·lats en la societat actual.

“El puñal”, la implacable denuncia de Jorge Fernández Díaz

culturamas.es