Pinterest • El catálogo global de ideas

El món blau es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.

3
2

El món blau. Estima el teu caos

online.abacus.coop

Continuació de Donde tus sueños te lleven, en aquest l'autor aprofundeix en aspectes com l’amistat, la superació del dol, l’amor o la realització personal.

2

Pin enviado desde

todopdf.com

La Sara, sueca, i l’Amy, americana, són grans lectores. Fa temps que es cartegen i intercanvien llibres i reflexions sobre la literatura i la vida. Un bon dia, la Sara viatja als Estats Units per visitar l’Amy, però quan hi arriba, la seva amiga ha desaparegut. Aviat, la Sara s'entesta a obrir una llibreria amb els llibres que ha deixat l’Amy. Està convençuda que, en el fons, el que necessiten els veïns són llibres. Només li cal trobar la història més adient per a cadascun.

1

La llibreria dels finals feliços | Grup62

grup62.cat

"Croquetas y wasaps" de Begoña Oro. Ficha elaborada por Elisa Hernández. "Hay que lanzarse de cabeza a esa piscina de felicidad, zambullirse sin miedo, perder el traje de baño, empaparse el pelo, irritarse los ojos, tragar agua, apurar hasta quedarse sin aire...".

1

Croquetas y wasaps | Padlet

es.padlet.com

BARÓ, Santi. Fario. Barcelona: Cruïlla, 2014 (Premi Gran Angular 2014). Una noia inadaptada es veu amb la necessitat de sobreviure en un mitjà que li és hostil: l’alta muntanya dels Pirineus. Allí descobrirà que la vida és quelcom més que viure sense aturador. I també que els secrets a les famílies no es poden amagar per sempre.

1

Pin enviado desde

google.es

Toni Sala ha construït ‘Els nois’ al voltant de la mort en accident de trànsit de dos germans d’una vintena d’anys. La desaparició dels dos afecta quatre personatges ben diferents que, d’entrada, no tenen relació, però que, a poc a poc, aniran entrellaçant les seues vides. Dos d’aquests personatges són gent del carrer. En canvi, Miqui, el transportista, i Nil, l’artista sinistre, habiten a la zona d’ombra. L’obra destaca pel gran treball psicològic.

Els nois

laltraeditorial.cat

Mañana lo dejo | Pedro García Aguado. L'expresentador d'Hermano Mayor narra la seva experiència com a esportista d'èlit i la seva posterior caiguda i finalment recuperació del món de les drogues i l'alcohol.

Pin enviado desde

casadellibro.com

A finals de segle XIX, la ciutat de Barcelona, com també altres ciutats i poblacions catalanes, viu una època convulsa marcada per un contrast social entre una burgesia rica que gaudeix dels seus privilegis i que demostra el seu poder i el creixement d’una classe social cada vegada més pobre i disposada a movilitzar-se per defensar els seus drets i ideals. En aquest context, dos joves de classes socials oposades s'enamoren... Una novel·la de passió, ideals i venjança.

La llei dels justos, Chufo Lloréns,

cabib.uib.es

Una princesa indòmita, més còmoda en companyia d'animals que entre humans. Un mag jove i presumptuós. Un amor inesperat i impossible i dues bèsties mítiques que resurgeixen atretes per la llum de la noia.

Pin enviado desde

fantasymundo.com

Un Any i mig / Sílvia Soler: "Un any i mig a la vida d'una família contemporània, amb uns pares acabats de jubilar i quatre germans, tres dels quals, per motius diversos, han de marxar de casa a buscar-se la vida. El gran és arquitecte i viu al Canadà, la segona, cu inera, viu a París, la tercera, oceanògrafa, viu a Mallorca, i el més jove, surfer, és l'únic que viu amb els pares ..."

All Locations

cataleg.uji.es