Pinterest • El catálogo global de ideas

La dona ha patit molts canvis els darrers temps: des d’aconseguir el dret de vot fins a incorporar-se plenament en el mercat laboral. No han estat gaires les destacades als diccionaris o llibres d’història. Aquest llibre ens presenta en forma de relat les vides d’aquelles capdavanteres que han marcat un camí.

pin 1

El llogaret, la primera novel·•la de la trilogia Els Snopes, seguida per La ciutat i La mansió, explica l'’arribada i l'’ascens de la família Snopes al Revolt del Francès, un poblet de quatre cases sorgit sobre les ruïnes d’'una antiga plantació. Encapçalats per en Flem Snopes, —un home astut, enèrgic i de passat fosc—, ben aviat arriben a dominar el poble i els seus habitants, impotents davant els paranys, les jugades i els estratagemes que els aboquen a l'’esfondrament moral.

pin 1

Si necessites que els matins deixin de ser una carrera contrarellotge per aconseguir que els teus fills, que es resisteixen a llevar-se, entrin per la porta de l'escola amb un aspecte presentable, si la tornada a l'escola et torna boja, si no aconsegueixes que mengin mai verdura...necessites aquest manual amb urgència perquè hi ha vida més enllà de la perfecció. Llegeix-lo i sigues benvingut al club dels pares i mares imperfectes!

La vigília de la nit de sant Joan de 1980, mentre el poble on viu espera inaugurar amb molt de glamour el cinema d'estiu del poble, un noi decideix no acudir a la festa i fer tot el possible per canviar el destí dels seus.

Amb molts anys d'experiència al terrat de casa, Ester Casanovas ens guia pas a pas per aprendre a cultivar les nostres pròpies verdures i hortalisses ecològiques. Seguint els seus consells aprendrem a triar el tipus de substrat adequat per omplir testos, jardineres, taules de cultiu o envasos reciclats i aviat podrem iniciar-nos en l’horticultura aficionada i d’autoconsum amb la mínima inversió possible.

Fra Valentí Serra i Fornell (Manresa, 1959) ens ofereix aquesta aproximació a les principals tradicions agràries desenvolupades pels hortolans caputxins, que ha espigolat i transcrit de manuscrits inèdits i d’antics tractats d’horticultura.

Com es pot ajudar els infant i els adolescents a afrontar la pèrdua d'algú a qui estimen.

Octubre de 1921. Angelina Beloff, pintora russa exiliada a París, envia una carta rera l'altra, al seu estimat: Diego Rivera, el seu company durant 10 anys, que la ha abandonat marxant a Mèxic sense ella.

A inicis del segle XX, dues famílies burgeses d'un poblet francès tenen un fill i una filla, respectivament, que han sigut molt amics de petits i s'han enamorat de grans.. Els pares del noi, propietaris d'una fàbrica important de la zona, el volen casar amb una altra noia d'igual fortuna a la seva. La història narra les vicissituds de la jove parella per aconseguir casar-se, així com les dificultats a les que s'enfronten en la seva vida en comú.

Coneguda com la bíblia de l'embarassada, és una guia que explica pas a pas l'embaràs, el part, el postpart i la manera més sana d'alimentar el seu fill. Respon de manera sensata totes les inquietuds de les futures mares i els futurs pares, des de la fase de planificació fins al postpart. La millor guia de l'embaràs.